De ce s-a modificat ora de disputare a Supercupei Gorjului!

AJF Gorj a luat marți decizia de a modifica ora de disputare a jocului din Supercupa Gorjului, primul meci oficial care deschide noul sezon de seniori. Modificarea orei la care se dispută jocul s-a făcut la cererea celor două echipe dată fiind căldura greu de suportat de la ora jocului.

Inițial, Comitetul Executiv al AJF Gorj a hotărât ca Supercupa Gorjului să se dispute sâmbătă, 24 august , cu începere de la ora 12:00, pe Stadionul Petrolul din Țicleni. Cele două echipe care se vor duela în supercupă, Vulturii Fărcășești, campioana județeană și Jiul Rovinari, câștigătoarea cupei, au făcut solicitări de modificare a orei jocului, după cum anunță AJF Gorj.

„Comitetul Executiv al AJF Gorj a modificat marți ora de disputare a Supercupei Gorjului la fotbal! La cererea echipelor, având în vedere temperaturile ridicate din această săptămână, partida dintre CS Vulturii Fărcășești și CS Jiul Rovinari 2016, va începe de la ora 11:00 (și nu ora 12, cum se stabilise inițial)”, a fost anunțul oficial. 

Meciul se va disputa sâmbătă, 24 august, pe Stadionul Petrolul din Țicleni iar cu acest prilej , AJF Gorj va premia echipele fruntașe din Liga 5 și din campionatele de juniori, ediția 2023-2024.

Galerie foto


Vizualizări: 521

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: