Încă o echipă s-a înscris în Liga 4 Gorj!

Liga 4 Gorj nu va porni la drum în noul sezon cu 17 echipe cum anunțase anterior AJF Gorj ci va ava 18 formații înscrise. După modelul FRF de a înscrie în Liga 3 echipe satelit ale formațiilor din eșaloanele superioare, și AJF Gorj va înscrie în noul sezon echipa satelit a celor de la Vulturii Fărcășești.

Clubul din Fărcășești, a cărui echipă de seniori promovase în acest an în Liga 3, a înființat o echipă satelit care a fost înscrisă luni în Liga 4.  Astfel, s-a rezolvat problema numărului impar de echipe din acest eșalon, fiind anunțate inițial 17 formații înscrise, după înființarea echipei de seniori a CSM Târgu Jiu.

„În urmă cu scurt timp, echipa noastră secundă a fost înscrisă în noua ediție de campionat a Ligii a IV-a, Gorj. Vulturii 2 Fărcășești devine cea de-a 18-a echipă înscrisă în noul sezon al Ligii a IV-a. În prima etapă a campionatului județean vom juca cu Gilortul 2 Târgu-Cărbunești. Ora și data de disputare a jocului urmează a fi comunicate ulterior, când acestea vor fi stabilite de către AJF Gorj. Toți cei ce doresc să ni se alăture sunt rugați să ne contacteze în privat, pentru mai multe detalii”, a fost anunțul oficial al clubului din Fărcășești.

În ceea ce privește echipa de Liga 3 a celor de la Fărcășești, aceasta continuă pregătirea cu meciuri amicale și așteaptă stabilirea programului din Liga 3. Între timp, jucătorii de la Vulturii au punctat încă o reușită în meciurile amicale trecând cu scorul de 2-1 de CSO Filiași. 

Pentru echipa antrenată de Cătălin Bucă au marcat Berescu (85’) și Marin (88’). 

Galerie foto


Vizualizări: 2,104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: