Mitriță a semnat până în 2028. Clauză de reziliere de 5.000.000 de euro! 

Universitatea Craiova a anunțat că Alex Mitriță a semnat prelungirea contractului până în 2028, clubul oltean. În anunțul clubului este precizată, în mod atipic, și valoarea clauzei de reziliere de 5.000.000 de euro.

Suporterii formației din Bănie s-au temut în această vară că urmează să rămână fără preferatul tribunelor. Prestațiile acestuia din sezonul trecut și din startul acestei stagiuni au determinat mai multe cluburi din străinătate să îi dea târcoale, iar vestea unui eventual transfer ar fi putut să apară în orice moment.

Conducerea Universității Craiova a negociat, însă, în secret, prelungirea contractului, iar în cursul zilei de duminică a anunțat în mod oficial că a bătut palma cu jucătorul.

Mai mult, gruparea patronată de Mihai Rotaru a transmis, de asemenea prin intermediul rețelelor de socializare, că fotbalistului i-a fost fixată o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro. Astfel, șansele ca preferatul tribunei de pe Stadionul „Ion Oblemenco” să plece în viitorul apropiat sunt mult mai mici decât până acum.

Comunicatul prin intermediul căruia s-a anunțat în mod oficial că Alexandru Mitriță a semnat prelungirea contractului cu Universitatea Craiova până în vara anului 2028 a fost făcut prin intermediul rețelelor de socializare, în cursul zilei de duminică. „Alexandru 28 Mitrițăăă! Contract nou pentru «Piticul atomic», valabil pentru patru ani, până în 2028! Clauză de reziliere de 5 milioane de euro! Mitriță este al Craiovei”, a transmis clubul din Bănie.

Vizualizări: 1,267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: