Victorie în amicalul cu CSC Negomir

CSM Târgu Jiu a câștigat sâmbătă partida amicală disputată pe teren propriu, contra CSC Negomir, scor 6-5. Mario Țambu(18), Adrian Rasoveanu(30), Ionuț Budilică(75), Albert Cărămidaru(80) și Bebeto Lupuleț(77, 90) au marcat pentru CSM Târgu Jiu. 

S-au marcat 11 goluri în amicalul dintre CSM Târgu Jiu și CSC Negomir, disputat pe terenul 3 din Complexul Sportiv Municipial. Câteva zeci de spectatori au asistat la partida dintre cele două formații, care se vor confrunta în viitorul sezon de Liga a 4-a. Nu au lipsit răsturnările de situație, penalty-urile, eliminările și nervii întinşi la maximum, în special în tabăra adversă, chiar dacă a fost o partidă amicală.

Față de confruntarea de vineri, cu Minerul Lupeni, Mario Găman a ales să înceapă meciul cu o altă formulă de echipă. Găman a trimis pe teren următorul ”11”: Alexandru Oprița – George Mihăiță Miculicean, Florin Antonio Surcel, Elis Detculescu, Emil Nejoiu – Andrei Dragoș Blaj, Albert Filip, Adrian Rasoveanu, Mario Andrei Țambu, Ovidiu Rasoveanu – Andrei Trancău.

”A fost o partidă bună, din care avem ce învăța, pentru că așa vor fi mai toate meciurile de la Liga a 4-a. Am întâlnit una dintre cele mai bune echipe de la Liga a 4-a, cu jucători cu mare experiență, chiar dacă mulți dintre ei lucrează și nu prea fac antrenamente, este totuși o echipă bună, organizată. A fost și un meci cu mulți nervi, poate este și normal pentru această perioadă de pregătire. Sunt mulțumit de unii dintre băieții mei, dar și supărat pe unii dintre ei, pentru că încă nu conștientizează unde sunt și ce ne dorim noi. Unii dintre ei sunt foarte naivi, au făcut multe greșeli personale, pentru că din punctul meu de vedere să primești 5 goluri într-o partidă, mi se pare enorm. În principiu mi-am făcut o idee despre lotul cu care vom aborda campionatul, dar încă sunt supărat pe faptul că unii nu au înțeles că fotbalul nu este doar să vii la antrenament și să-l faci, ci este foarte important și ce faci după antrenament, este foarte important să te implici mai mult, să îți dorești mai mult și atunci lucrurile vor merge pe făgașul normal, dacă nu vor avea de suferit, iar noi trebuie să găsim soluții, să aducem jucători, pentru că timpul nu este de partea noastră. Știți prea bine că ne dorim să fim o echipă competitivă, o echipă care vrea mai mult de Liga a 4-a”, a declarat după victoria din acest meci antrenorul Mario Găman.

Vizualizări: 815

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: