Remiză spectaculoasă cu Minerul Lupeni, scor 3-3!

CSM Târgu Jiu și a continuat vineri seria meciurilor de pregătire din această vară. Echipa pregătită de Mario Găman a terminat la egalitate, scor 3-3, amicalul cu echipa de Liga a 3-a, Minerul Lupeni. 

A fost un meci spectaculos, cu multe goluri și răsturnări de situație, în remiza dintre CSM Târgu Jiu și Minerul Lupeni. 

Jocul s-a terminat la egalitate, după o luptă echilibrată între cele două echipe, care și-au pus fiecare în valoare calitățile, au etalat un joc bun, cu numeroase ocazii, alternând perioadele de dominare. 

„A rezultat un spectacol fotbalistic intens, cu o remiză echitabilă”, a concluzionat formația gazdă pe site-ul oficial, unde a prezentat și evoluția scorului. Albert Filip a deschis seria golurilor în minutul 25 al confruntării. Minerul Lupeni a venit cu replica 7 minute mai târziu, în minutul 35, când a reușit egalarea. Deși au mai fost ocazii de ambele părți, scorul a rămas neschimbat până la pauză. 

CSM Târgu Jiu a început tare și repriza secundă și a preluat conducerea în minutul 50 prin golul marcat de Lucian Marina. Oaspeții au reușit să revină treptat în joc și în minutul 65 au reușit, din nou, să egaleze, scor 2-2. Zece minute mai târziu, în minutul 75, a fost rândul oaspeților să treacă la conducere, scor 2-3. Gorjenii lui Mario Găman nu au cedat și în minutul 90, Bebeto Lupuleț a restabilit echilibrul pe teren iar jocul s-a  încheiat la egalitate, scor 3-3. 

CSM Târgu Jiu a început cu următorul „11”: Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Sebi Popescu, Lucian Marina – Marian Habet, Albert Cărămidaru, Albert Filip, Tudor Pătrășcoiu, Adelin Pîrcălabu – Bebeto Lupuleț.  

Vizualizări: 922

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: