Meciuri de verificare cu Minerul Lupeni și CSC Negomir

CSM Târgu Jiu va disputa o nouă serie de partide de verificare la finalul acestei săptămâni. Echipa pregătită de Mario Găman se va confrunta cu Minerul Lupeni și CSC Negomir. 

În perioada de pregătire premergătoare debutului în Liga 4-a, antrenorul Mario Găman și staff-ul său au alocat zilele de vineri și sâmbătă pentru partide amicale de pregătire. 

Astfel, vineri și sâmbătă, 16 august, respectiv 17 august, CSM Târgu Jiu va avea parte de alte două teste de verificare, anunță clubul primăriei. Prima confruntare este programată vineri, 16 august de la ora 11.00, în compania echipei de Liga 3-a, Minerul Lupeni. Meciul se va disputa pe terenul 3 din cadrul Complexului Sportiv de la Târgu Jiu. 

Cele două echipe s-au mai întâlnit în această vară, pe 3 august, la Lupeni, atunci când echipa din Valea Jiului s-a impus cu 1-0, cu un gol marcat din poziție clară de ofsaid. Și cea de-a doua partidă test se va disputa tot pe teren propriu, sâmbătă, 17 august, de la ora 09.30, în compania viitoarei adversare din seria de Liga a 4-a, CSC Negomir. 

”Încheiem acest ciclu săptămânal cu încă două meciuri amicale. Sunt convins că vor fi două partide bune de pregătire, în care încercăm să îndreptăm din greșelile individuale, dar și din cele colective pe care le-am depistat în partidele precedente. În plus, vrem să punem în practică ceea ce am lucrat la antrenamente”, a declarat antrenorul Mario Găman, înaintea celor două partide de verificare.

MECIURI AMICALE

VINERI, 16 AUGUST 2024, ORA 11.00

CSM TÂRGU JIU – MINERUL LUPENI

TÂRGU JIU, COMPLEX SPORTIV, TEREN 3

SÂMBĂTĂ, 17 AUGUST 2024, ORA 09.30

CSM TÂRGU JIU – CSC NEGOMIR

TÂRGU JIU, COMPLEX SPORTIV, TEREN 3

Vizualizări: 774

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: