Se întrevede o revenire de marcă la Universitatea Craiova!

Universitatea Craiova este aproape de a-l ceda pe Alexandru Creţu la formaţia Al Wehda FC din Arabia Saudită. Clubul din Bănie nu ar solicita o sumă importantă pentru cedarea jucătorului de de 32 de ani, ţinând cont de vârsta sa dar salariul acestuia ar fi unul consistent în ţările arabe.

Plecarea lui Alexandru Creţu ar redeschide posibilitatea readucerii lui Alexandru Cicâldău la Universitatea Craiova. Mijlocaşul de 27 de ani este în stand-by în momentul de faţă. După ce a participat cu naţionala României la Euro 2024, bifând o singură prezenţă la acest turneu, acesta a fost în vacanţă, apoi a revenit la clubul de care aparţine, Galatasaray Istanbul.

Numai că nici în acest sezon, fostul fotbalist al Universităţii Craiova nu intră în vederile antrenorului Okan Buruk, şi este nevoit să se antreneze separat de lotul primei echipe, cu un antrenor şi un preparator fizic alături de alţi jucători indezirabili pentru Cim Bom Bom.

Turcii şi-ar dori să-l vândă pe Cicâldău, dar solicită undeva la jumătatea sumei pe care au plătit-o Craiovei, în jurul a 3 milioane de euro şi s-a discutat posibilitatea trecerii fotbalistului la Westerlo, în Belgia, dar deocamdată nu s-a rezolvat nimic.

De când îl are sub contract pe Cicâldău, Galatasaray l-a împrumutat de două ori, la Ittihad Kalba, în Emiratele Arabe Unite, şi la Konyaspor, în prima ligă din Turcia.

Ca de obicei când s-a pus problema revenirii lui Cicâldău la Craiova, salariul jucătorului a fost principalul impediment. Universitatea Craiova ar fi dispusă să plătească o sumă până la 1,5 milioane de euro pentru a-l repatria pe Cicâldău fiind luată în calcul și varianta împrumutului în Bănie. 

Vizualizări: 2,240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: