Încă un jucător se desparte de Universitatea Craiova!

Alexandru Creţu nu va mai continua la formaţia antrenată de Costel Gâlcă. Acesta şi-a prelungit în vara aceasta contractul cu Universitatea Craiova până în 2027 dar oltenii au acceptat oferta celor de la Al-Wehda FC, potrivit Fanatik, arabii urmând a plăti 600.000 de euro pentru mijlocaşul de 32 de ani.

Mijlocașul a ajuns la Universitatea Craiova în vara lui 2021, liber de contract şi a jucat 123 de meciuri în alb-albastru, reuşind 16 goluri și 10 assisturi. În ultimul meci al lui Creţu la Universitatea Craiova, victoria cu 2-1 de la Sfântu Gheorghe, Alexandru Creţu a reuşit o pasă de gol, dar a şi fost eliminat pe final de arbitrul Radu Petrescu, decizie contestată vehement, atât de jucător, cât şi, ulterior, de finanţatorul Mihai Rotaru.

Cotat la 800.000 de euro pe transfermarkt, Alexandru Creţu are 7 selecţii în naţionala României, majoritatea în timpul mandatului lui Mirel Rădoi pe banca tricolorilor.

Poli Iaşi, Olimpija Ljubljana, Maribor şi FCSB sunt echipele la care a mai evoluat Alexandru Creţu în cariera sa. În acest sezon, Creţu a jucat 7 meciuri pentru Universitatea Craiova, reuşind o pasă de gol, în ultimul său meci în alb-albastru.

Universitatea Craiova are soluţii în linia mediană chiar şi după plecarea lui Creţu, Costel Gâlcă avându-i la dispoziţie pe postul de mijlocaş central pe: Anzor Mekvabishvili, Vladimir Screciu, Mihai Căpăţână şi Takuto Oshima.

Alexandru Crețu a fost dorit și la CFR Cluj, dar a refuzat să joace la echipa din Gruia.

Vizualizări: 2,283

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: