Gilortul se pregătește de un nou amical, cu Minerul Lupeni

Gilortul continuă seria meciurilor de pregătire pentru sezonul 2024-2025. Miercuri, formația pregătită de Alex Stoica va primi vizita Minerului Lupeni, meciul fiind programat la ora 11:00, pe Stadionul Cristinel Răducan.

Hunedorenii au pierdut barajul de promovare pentru Liga a 3-a disputat împotriva celor de la Viitorul Arad, scor 0-0 și 0-3, însă așteaptă decizia FRF să vadă dacă vor prinde unul dintre cele două locuri vacante rămase pentru noul sezon.

Gilortul vine după un alt meci amical disputat în weekend cu CSM Târgu Jiu când elevii lui Alex Stoica s-au impus cu scorul de 5-0 în cel de-al treilea meci de pregătire din această vară. Alex Stoica a trimis la fluierul de start jucători care au evoluat mai puțin în partida de cupă cu SCM Râmnicu-Vâlcea și alți 3 jucători pe care tehnicianul Gilortului a vrut să îi vadă la joc: Erik Popescu, Cristian Martin și Alexandru Sandu. Pe parcursul partidei au intrat și ceilalți jucători disponibili.

Partida dintre Gilortul și Minerul este programată pentru miercuri, 14 august, începând cu ora 11:00, pe Stadionul Cristinel Răducan.

Vizualizări: 328

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: