Ilyeș se aștepta la o victorie clară cu ACS Viitorul la Severin

FK Miercurea Ciuc s-a impus clar, cu scorul de 4-1, în meciul disputat la Severin cu ACS Viitorul Târgu Jiu. Antrenorul oaspeților nu a fost surprins de victoria facilă a echipei sale precizând că se aștepta la acest rezultat.

FC Miercurea Ciuc nu a avut probleme să se impună în meciul de la Severin, mai ales că reușise să mai înscrie de două ori în prima repriză dar golurile au fost anulate.

Antrenorul oaspeților, Robert Ilyes, a declarat că nu e surprins de victoria cu 4-1, precizând că echipa sa are un lot omogen, dar și că a fost mai proaspătă.

La finalul jocului de la Drobeta Turnu Severin, municipiu în care ACS Viitorul Târgu Jiu va disputa toate meciurile din sezonul regular, antrenorul Robert Ilyes a declarat că nu e surprins de victoria cu 4-1, precizând că echipa sa are un lot omogen, dar și că a fost mai proaspătă.

”Am dominat meciul cam 75-80 de minute. Am încercat să ajungem cât mai repede în careul lor, fiindcă știam că au avut șase-șapte jucători care au evoluat și miercuri în Cupa României și știam că nu pot duce ritmul pe o asemenea căldură. Am încercat să punem presiune, sa recuperăm mingea și să marcăm cât mai repede. În prima repriză am avut două goluri anulate, iar după ce am vizionat fazele la finalul jocului, am văzut că au fost anulate eronat, dar nu vreau să mai comentez. Am câștigat meritat și asta e ce tot contează.

Sincer, mă așteptam să câștigăm clar acest joc, chiar și la această diferență de scor, fiindcă îmi cunosc propria echipă și studiasem adversarul. Trebuie să fiu corect și sincer: Viitorul Pandurii este la un nivel total diferit față de Miercurea Ciuc. Ei au schimbat aproape tot lotul, nu au încă relații de joc, nu sunt pregătiți încă, în timp ce noi am rămas 90 la sută din vechea gardă. Sunt supărat însă că am luat gol la ultima fază”, a declarat Ilyeș, pentru Liga2.ro.

Vizualizări: 379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: