Gâlcă cere noi transferuri după Sepsi - Universitatea Craiova!

Costel Gâlcă, antrenorul Universității Craiova, își laudă jucătorii, și în special pe Alex Mitriță, după succesul important din deplasare cu Sepsi, scor 2-1. Chiar dacă echipa sa a înregistrat o victorie Gâlcă îi cere în continuare transferuri patronului Mihai Rotaru.

Tehnicianul oltenilor spune că vrea transferuri „mâine”, însă este conștient că acest lucru nu se poate, deoarece vrea să găsească cele mai bune variante.

Antrenorul echipei din Bănie îi solicită în continuare transferuri lui Mihai Rotaru, pentru a spera la îndeplinirea obiectivului impus de patronul Craiovei, titlul de campioană. Costel Gâlcă vrea transferuri cât mai rapid la echipă, chiar „mâine”, dar știe că nu se pot aduce jucători foarte buni peste noapte.

„Puteam să închidem meciul la acea ocazie a lui Mitriță. Se desfăceau și mai mult, lăsau spații mai mari. Sepsi este o echipa agresiva, vine cu multe centrări, așa ne-au dat și golul. Ne-au dominat, dar pe noi ne interesa să profităm de spațiile avute. Din păcate nu am avut liniștea să temporizăm jocul. Mitriță este un jucător cu mare calitate individuială de invidiat. Face diferența în fotbalul românesc.

Paradela e un jucător personalitate foarte mare, ajuta foarte mult echipa. Sper ca și ceilalți să se integreze mai repede. Koljic a iesit accidentat, a luptat cât a putut el, dar n-a fost să fie. E început de sezon, mai vorbim peste vreo zece etape. Echipa mea trebuie să aibă mai multa omogenitate, să crească și din punct de vedere fizic.

Bancu e un jucător foarte inteligent, are tehnica foarte bune, poate juca și mijlocaș. Am avut mai mult timp mingea cât a fost el în teren. Sper ca Ivan să intre cu grupul săptămâna viitoare. Mi-aș fi dorit și mâine să vină cineva (n.r. – transfer), dar trebuie să alegem jucătorii cu atenție”, a declarat Costel Gâlcă.

Vizualizări: 623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: