FK Miercurea Ciuc a defilat în meciul cu ACS Viitorul și e lider în Liga 2!

În cadrul etapei a 2-a a Ligii 2, meciul ACS Viitorul Târgu Jiu – FK Miercurea Ciuc s-a încheiat cu scorul de 1-4 dar diferența putea fi chiar mai mare pentru că două goluri ale oaspeților au fost anulate. Programat la malul Dunării, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, jocul s-a disputat într-un anonimat total.

Gazdele de la ACS Viitorul Târgu Jiu, echipa vâlceană stabilită prin Târgu Jiu dar care se antrenează prin județ și joacă la Severin, au avut un singur șut pe spațiul porții, în minutul 4, prin Vulpe. În rest, ostilitățile au fost conduse de oaspeții harghiteni, care au avut și două goluri anulate, pe motiv de ofsaid, în prima repriză, la Babati (22) și Dolny (27).  Bloj (31) și Csuros (36) au trecut și ei pe lângă deschiderea scorului, dar, în cele din urmă, tabela a fost modificată, în prelungirile primei reprize, de căpitanul Peter Gal-Andrezly, cu un șut din cădere, de la 12 metri, în dreapta lui Lupescu. În minutul 54, Camara l-a faultat în careu pe Palmeș și Benjamin Babati a transformat cu siguranță din penalty, în dreapta portarului, plecat în partea opusă. În minutul 57, Torvund putea înscrie și el, dar Lupescu a respins din 6 metri, iar Ervin Bakoș n-a mai gresit ținta în minutul 63 și a înscris cu un șut plasat din 10 metri, din cădere, care l-a lăsat fără replică pe portarul oltenilor. A fost al treilea gol pentru tânărul Bakos, în actualul sezon, din care s-au scurs doar două etape. În minutul 79, Jozef Dolny a dus scorul la un neverosimil 4-0, după o reluare cu latul, din 6 metri. 

În al treilea minut al prelungirilor, ACS Viitorul a înscris, din lovitură liberă de la 22 m, prin Mohamed Fulake Camara. S-a terminat 1-4 și FK Miercurea Ciuc are maximum de puncte și golaveraj 7-2, după ce în prima rundă trecuse, pe teren propriu, cu 3-1 de Ceahlăul.

Vizualizări: 411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: