Un nou test pentru fotbaliștii lui Mario Găman

Sâmbătă, cu începere de la  ora 11.00 are loc meciul amical dintre Gilortul Târgu Cărbunești și CSM Târgu Jiu. Mario Găman se va întâlni cu fosta echipă din postura e antrenor al CSM Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu dispută sâmbătă, 10 august, o nouă partidă amicală. Echipa lui Mario Găman se va deplasa la Târgu Cărbunești, pentru duelul cu Gilortul, o altă echipă gorjeană de Liga a 3-a după ce vineri a jucat cu Vulturii Fărcășești. 

Partida este programată pentru ora 11.00.

Echipa de fotbal a CSM Târgu Jiu își continuă astfel seria partidelor amicale din acest weekend, cu un alt test dificil, contra Gilortului Târgu Cărbunești, echipă la care Mario Găman a activat până de curând, în calitate de antrenor principal. Antrenorul CSM-ului este convins că echipa sa va avea parte de un meci bun de verificare. 

”Sunt sigur că va fi o partidă bună de verificare. Noi trebuie să ne urmărim interesele și să dăm credit acestor copii, pentru că ne dorim să facem o echipă frumoasă la Târgu Jiu”, a prefațat duelul de sâmbătă, cu Gilortul, antrenorul Mario Găman pentru site-ul oficial.

Pentru Mario Găman este o nouă oportunitate de a da minute tuturor jucătorilor pe care îi are la dispoziție, în perspectiva definitivării lotului, pentru că nu mai este mult până la debutul oficial al echipei în Liga a 4-a.

Vizualizări: 547

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: