Andrieș le cere agresivitate sporită handbalistelor

CSM Târgu Jiu are programate mai multe meciuri de pregătire în acest wekend. Memorialul ,,Mircea Pașek”, ediția a treia, aduce la Târgu Jiu trei echipe puternice Minaur Baia Mare, HC Zalău și CSM Slatina.

După ce au jucat un prim amical cu SCM U Craiova, handbalistele de la CSM Târgu Jiu au programate acum trei partide de verificare. 

Antrenorul Liviu Andrieș le-a cerut jucătoarelor sale mai multă agresivitate pe teren pentru aceste meciuri: „E un turneu pe care eu și fetele de-abia îl așteptăm, pentru că venim după o perioadă destul de grea, o perioadă în care s-a muncit destul de bine, zic eu, și sper ca acest lucru să se vadă și la acest turneu, pentru că meciul cu Craiova a fost doar o mică testare, veneam doar după cinci antrenamente cu mingea și s-a văzut acest lucru. Acum, la acest turneu, sper eu ca fața noastră să fie diferită, să arătăm altceva pe teren. La acest turneu, aș vrea să văd o altă atitudine, o altă determinare. Din punct de vedere tehnic, încă mai avem de lucrat, dar va trebui să fim foarte determinate, să facem ceea ce am lucrat în aceste trei săptămâni, adică să alergăm, să fim foarte agresive și să etalăm cam ceea ce îmi doresc eu: adică o agresivitate sporită, contraatac și faza a doua, pentru că anul acesta va trebui să jucăm pe această carte”.

Problemele de lot sunt cu cre se confruntă Andrieș la acest turneu sunt Laura Moldovan și Angela Pușcaș, care sunt accidentate, și Helena Gilda Simao, care încă nu a intrat în programul de pregătire al echipei: „Avem o problemă medicală, cu Laura Moldovan. Sperăm ca în maximum o lună de zile să fie prezentă și ea alături de noi. Pe Helena o așteptăm să vină de la Olimpiadă, iar pe Angi să revină în octombrie-noiembrie. Toate cele trei jucătoare au calitate, au valoare și va trebui să le avem prezente, pentru că se anunță un campionat foarte greu și va trebui să fim foarte bine pregătiți”.

La acest turneu CSM Târgu Jiu va întâlni HC Minaur Baia Mare, vineri, de la ora 19.00, pe HC Zalău, sâmbătă, de la ora 19.00 și pe CSM Slatina, duminică, de la ora 12.00.

Vizualizări: 295

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: