Gilortul a părăsit cupa după un meci cu nouă goluri

La Cărbunești s-a disputat miercuri un meci spectaculos în care s-au marcat nouă goluri. Gilortul a pierdut meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea după două reveniri spectaculoase în prelungirile jocului. 

Oaspeții de la Vâlcea au deschis scorul rapid la o neatenție a defensivei Gilortului și apoi au majorat scorul după cum se arată în cronica jocului: „Un-doi între Rusu și Pîrvu, iar cel mai bun jucător de pe teren majorează diferența pe tabelă. Denis Bucur reaprinde speranțele în tabăra Gilortului după ce trimite cu capul în plasă centrarea lui Săulescu. La ultima fază a reprizei, Marica centrează de pe dreapta și Radu Georgescu trimite cu capul în propria poartă. 

După o fază confuză din actul secund, Marius Naidin dictează penalty pentru vâlceni și Bogdan Rusu transformă cu siguranță de la punctul cu var. La ultima fază din timpul regulamentar de joc, Patrik Rădulescu îl învinge pe Gherguș și trimite meciul în prelungiri. Vlad Ionescu readuce Vâlcea în avantaj după ce trimite în poartă de la bara a doua mingea centrată din corner de Dandea. Marius Neicu duce pentru a doua oară SCM-ul la două lungimi distanță la capătul unui contraatac. Alexandru Avrămescu stabilește scorul final dintr-un penalty obținut de Marica. Gilortul putea trimite meciul la loteria penalty-urilor, dar ultimele asalturi ale elevilor lui Alex Stoica nu și-au atins ținta”.

Astfel, Gilortul părăsește cupa în fața unui adversar mai valoros, cu jucători care au evoluat în primele două ligi, dar o face cu fruntea sus, la capătul unei dispute apreciate de public.

Cele două echipe se vor întâlni din nou, pe data de 24 august, la Râmnicu-Vâlcea, într-un meci de pregătire.

Sâmbătă, 10 august, începând cu ora 11:00, Gilortul va întâlni pe teren propriu formația nou înființată a CSM Târgu Jiu, într-un alt meci de pregătire.

Gilortul – SCM Râmnicu-Vâlcea 4-5 (3-3, 2-2)

Au marcat: Denis Bucur (41'), Radu Georgescu (45'+2, autogol), Patrik Rădulescu (90'+4), Alexandru Avrămescu (110'-penalty')/Bogdan Rusu (6', 24', 68'-penalty), Vlad Ionescu (99'), Marius Neicu (109').

Gilortul: Iuțalîm – Marica, Gheorghe, Mitrache, Lazăr (67' Brujan) – Oprișa (61' Vespe), Avrămescu (cpt) – Săulescu (67' Viespe), Roncea (67' Rădulescu), Bucur (83' Dănăricu) – Gîlcescu. 

Rezervă neutilizată: Spînu.

Antrenor: Alex Stoica. 

SCM: Gherguș – Georgescu (46' Sîrbu, 97' Popescu), Dandea (cpt), Sălcianu, Orbișor (79' Trașcă) – Olaru (89' Tudorescu), Ionescu, Pîrvu, Neagu (79' Iana) – Rusu, Ivan (69' Neicu). 

Rezerve neutilizate: Butușină – Bărbuți, Pîrvulescu.

Antrenor: Eugen Beza. 

Arbitri: Marius Naidin (Pitești) – Mădălin Prioteasa (Piteşti), Ioan-Daniel Humiță (Armeniș).

Delegat de joc: Teodor Biriș (Hunedoara).

Vizualizări: 709

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: