Cer primăriei să înscrie Pandurii Padeș în campionat!

Una dintre echipele de fotbal din județul Gorj face apel la primăria din localitate pentru înscrierea în campionatul județean Gorj. Pandurii Padeș riscă desființarea pentru că autoritățile locale nu au făcut demersurile necesare înscrierii în campionat. 

Reprezentanții echipei din Padeș au comunicat cetățenilor care doresc ca echipa să existe în continuare că nu s-a făcut nici o solicitare de înscriere în campionat. „Stimați cetățeni ai Comunei Padeș, pana astăzi 02.08.2024, Primăria Padeș nu a făcut nici-o solicitare sau vreun demers către AJF Gorj pentru continuitatea echipei de fotbal în campionatul Județean Gorj, 09.08.2024 fiind ultima zi de înscriere, speram ca pe ultima sută de metri să se întâmple o minune! Ținem să aducem aminte domnilor de la conducerea Comunei că echipa de fotbal a adus foarte multe rezultate pozitive, oameni la stadion, jucători tineri din comuna pentru a practica un sport sănătos. Domnule Primar, echipa de fotbal va îndeamnă să luați o decizie pozitivă prin promovarea si susținerea sportului din Comuna Padeș”, se arată în comunicatul clubului de fotbal din Padeș, postat pe pagina oficială.

Conform documentelor prezentate de club, echipa de fotbal a fost înființată  în anul 2019, președintele Asociației  Sportive Pandurii Padeș  2019, fiind Ion Pleșu. 

Această  inițiativă  privată  a funcționat  pe bani privați,  adică din banii privați  ai celor trei membri ai Consiliului de conducere, în anul competițional 2019 - 2020  și  2020 - 2021. 

Apoi echipa a fost preluată de Primăria Padeș după ce s-a discutat problema în Consiliu Local și  s-a hotărât, în unanimitate predarea gratuită a echipei de fotbal către Primăria  Padeș, cu obligația acesteia de a asigura susținerea materială  și financiară necesară desfășurării activității. 

Pandurii Padeș a evoluat în această perioadă la nivelul Ligii 5 Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 1,073

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: