Vor avea un meci dificil cu SCM Râmnicu-Vâlcea!

Gilortul întâlnește miercuri pe SCM Râmnicu Vâlcea în turul 2 al Cupei României. Partida se va desfășura miercuri, 7 august, începând cu ora 17:30, pe Stadionul Cristinel Răducan iar disputa dintre cele două formații va fi una foarte interesantă. 

Eugen Beza a preluat de puțin timp formația vâlceană și are ca obiectiv promovarea în Liga 2. Sezonul trecut, formația de la poalele Capelei a irosit șansa promovării în eșalonul secund după disputarea meciurilor de baraj. Pentru acest sezon, trupa vâlceană s-a întărit cu jucători care au evoluat în Liga 1 și Liga 2, dar și cu câțiva jucători tineri de la FC Hermannstadt. SCM a disputat 3 meciuri de pregătire și le-a câștigat pe toate, fără gol primit, 1-0 cu Vulturii Fărcășești, 2-0 cu Sparta Râmnicu-Vâlcea și 1-0 cu ACS Viitorul Târgu Jiu.

Cei de la Gilortul se așteaptă la un joc dificil, mai ales că echipa este acum în formare. „Gilortul trece printr-o perioadă de reconstrucție. După plecările de la echipă din această vară au sosit deja 5 jucători, iar luni conducerea clubului va parafa încă două transferuri. Gilortul a mai păstrat un nucleu valoros de jucători și rămâne o echipă redutabilă pe teren propriu. Așteptăm suporterii alături de echipă la disputa de miercuri de pe teren propriu. Hai Gilortul!”, a anunțat clubul gorjean înaintea partidei de miercuri. 

În primul tur al Cupei României, formația pregătită de Alex Stoica a trecut de CSO Turceni cu 7-0. 

Vizualizări: 757

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: