S-a stabilit data și stadionul pe care se joacă Supercupa Gorjului

Ca în fiecare an primul meci din noul sezon organizat de AJF Gorj este Supercupa Gorjului. Anul acesta își dispută trofeul oferit de AJF Gorj echipa campioană din ultimul sezon, Vulturii Fărcășești și câștigătoarea Cupei României la nivel județean, Jiul Rovinari.

În ultima ședință a conducerii AJF Gorj s-a stabilit data la care este programat să se dispute primul meci din noul sezon, sau ultimul din sezonul trecut dacă se ia în calcul faptul că cele două combatante au câștigat trofeele în precedentul sezon. Este vorba de Supercupa Gorjului, meci în care se întâlnesc, campioana Gorjului din sezonul 2023 – 2024 și câștigătoarea fazei județene a Cupei României.

Astfel, meciul dintre Vulturii Fărcășești și Jiul Rovinari se dispută la Țicleni, pe Stadionul Petrolul, pe data de 24 august, conform comunicatului oficial al AJF Gorj: „Comitetul Executiv al AJF Gorj a hotărât ca Supercupa Gorjului să se dispute sâmbătă, 24 august , ora 12, pe Stadionul Petrolul din Țicleni. În finală, se vor întâlni CS Vulturii Fărcășești, campioana județeană și CS Jiul Rovinari 2016, câștigătoarea cupei. Cu acest prilej, AJF Gorj va premia și echipele fruntașe din sezonul trecut al Ligii a 5 a și din campionatele de juniori U 19 și U 15”.

Recent, Comitetul Executiv al AJF Gorj întrunit a aprobat și componența Ligii a 4 a, pentru sezonul 2024-2025, acolo unde se regăsesc în competiție 17 echipe. Prima etapă a Ligii a 4 este programată pe data de 31 august, iar programul competițional va fi stabilit prin tragere la sorți, marți, 13 august, de la ora 12, la sediul AJF Gorj.

La nivelul Ligii 5 înscrierile echipelor vor continua până la data de 9 august și este posibil să existe o singură serie cu mai multe echipe.

Galerie foto


Vizualizări: 1,061

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: