Primul antrenor eliminat în noul sezon din Liga 2!

ACS Viitorul Târgu Jiu a început noul sezon de Liga 2 cu o remiză înregistrată la Oradea, scor 0-0 contra nou-promovatei FC Bihor. Antrenorul timișorean Călin Cojocaru a fost trimis în tribună de arbitrul partidei fiind primul tehnician din Liga 2 eliminat.

Echipa lui Călin Cojocaru a avut două situații de gol în acest meci și nu a avut mari probleme în a menține tabela imaculată, ținând cont că în a doua parte a întâlnirii a jucat în mare parte apărându-se.

ACS Viitorul a început un nou sezon de Liga 2 cu un rezultat de 0-0, după ce ediția trecută o începea cu un 0-0 pe teren propriu contra Campionii FC Argeș, la acel moment o retrogradată din prima ligă.

După joc, antrenorul Călin Cojocaru a spus că elevii săi au abordat întocmai tactica stabilită înainte de meci. ”Am întâlnit o echipă bună, cu jucători cu experienţă. Ştiam că dacă stăm foarte bine în teren şi avem o agresivitate bună şi nu îi lăsăm să îşi creeze ocazii, nu o să avem probleme, lucru care s-a şi întâmplat, chiar dacă nu am avut aşa o posesie. Nici nu îmi doream lucrul acesta. Cred că i-am prins de câteva ore pe niște contre şi consider că ocazia meciului am avut-o noi”, a spus Cojocaru la conferința de presă.

Călin Cojocaru i-a avut ca noutăți în primul 11 pe Sturzu, Gavric, Dumbrăvean, Camara și Perez-Duah. Pe bancă, noutățile din lot au fost Păun, Zacharie, Dasic, Cîniparu și Gașpar.  ”Îmi felicit jucătorii pentru atitudine și spiritul de luptă. Consider că dacă aveam mai multă luciditate, puteam să plecăm cu toate cele trei puncte de la Oradea. Una peste alta, rezultatul este echitabil. Noi suntem o echipă lipsită de omogenitate, am făcut foarte multe schimbări în lot”, a mai spus Cojocaru.

Antrenorul timișorean a fost eliminat în minutul 71, după ce inițial primise cartonaș galben, în urma unei izbucniri de neînțeles la o fază în care cel care faultase fusese jucătorul său. Probabil a fost o încercare de a-l distrage pe arbitru să-i acorde lui Moisie al doilea cartonaș galben, lucru care i-a reușit, dar cu prețul eliminării sale!

Vizualizări: 4,266

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: