Reacția lui Nicușor Bancu după ce tatăl său s-a sinucis!

Nicușor Bancu traversează o perioadă dificilă din viața sa. Căpitanul Universității Craiova a oferit prima reacție după ce tatăl său s-a spânzurat.

Tatăl lui Nicușor Bancu avea grave probleme de să sănătate, iar în ultima perioadă era și depresiv. Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a fost găsit spânzurat în curtea casei din județul Olt, la scurt timp după eliminarea echipei fiului său din cupele europene. Căpitanul Craiovei și-a găsit puterea de a transmite un mesaj tuturor celor care i-au fost alături lui și familiei sale în aceste momente dificile. 

„Vă mulțumesc tuturor pentru că ați fost alături de mine și de familia mea în această perioadă grea pe care o traversăm și care ne-a marcat. Sprijinul vostru a contat extrem de mult pentru mine, v-am simțit pe toți aproape în fiecare clipă și mi-ați oferit puterea de care aveam nevoie.

Cuvintele sunt de prisos în aceste momente…Te iubesc, tata!”, a scris Nicușor Bancu pe rețelele de socializare.

În urmă cu trei ani, Cristi Bancu a suferit un atac cerebral. Acela a fost momentul care i-a schimbat viața, dar familia a fost mereu aproape și a încercat să facă tot ce i-a stat în putință ca bărbatul să își revină. Problemele de sănătate s-au agravat, iar bărbatul, cel mai probabil, a fost măcinat de durerea din ultima vreme și a decis să își pună capăt zilelor.

Vizualizări: 1,829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: