FRF a anunțat 11 echipe pentru locurile vacante din Liga 3! 

Federația Română de Fotbal, prin Comitetul de Urgență din 5 august 2024, a anunțat echipele care vor completa locurile vacante pentru noua ediție a Ligii 3, sezonul 2024-2025. Noul sezon va trebui să aibă la start tot 100 de cluburi dar multe s-au retras.

Inițial au fost 12 locuri vacante și s-au găsit, conform prevederilor regulamentare, 11 cluburi care să-și dorească să joace în noul sezon de Liga 3. Apoi s-a constatat că un alt club cu drept de joc nu și-a depus garanția specificată în certificare, fapt pentru care i s-a respins cererea de înscriere, iar, în această situație, încă sunt două locuri vacante care vor trebui completate cu formații campioane județene care nu au reușit să promoveze în această vară, informează liga2.ro.

Cluburile care vor ocupa locurile vacante sunt Tricolorul Breaza, Olimpia MCMXXI Satu Mare, Petrolul Potcoava, SR Braşov, Progresul Fundulea, Viitorul Cluj, Ciucaş Tărlungeni, Voinţa Limpeziş, CS Păuleşti, dintre cele 21 de retrogradate, Petrolul 2 și ACS Sport Team, echipe noi înscrise, prima ca ”satelit” al clubului din prima ligă Petrolul Ploiești, iar a doua ca echipă de seniori a clubului care a avut până acum formație în Liga de Tineret.

Dintre retrogradate nu vor mai continua Viitorul Șuțești, FC Voluntari 2, Cozia Călimănești, CSO Turceni, FCU Craiova 2, CS Socodor, ACS Ineu și Industria Galda. Viitorul Darabani, Foresta Suceava și Minerul Ocna Dej sunt celelalte trei cluburi din Liga 3 dispărute din campionat, dar acestea s-au retras pe parcursul sezonului. Voința Lupac, a fost exclusă și ea din Liga 3. 

Despre Voința Lupac se știa în județ că nu va mai continua în Liga 3, astfel că neplata garanției a fost ceva voit. 

Vizualizări: 1,626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: