Remiză la debutul în noul sezon

FC Bihor și ACS Viitorul Târgu Jiu au încheiat la egalitate meciul de debut în noul sezon din Liga 2. După o prestație modestă a celor două echipe scorul final al meciului disputat la Oradea a fost 0-0.

Primul meci din noul sezon de Liga 2 pentru vâlcenii de la ACS Viitorul (fostă ACS Șirineasa din Vâlcea), care se pregătesc prin Gorj și joacă la Severin, a fost unul disputat în deplasare, pe terenul unei nou-promovate. Deși la experiența în Liga 2, echipa patronată de Nicolae Sarcină părea favorită, ACS Viitorul a avut o prestație modestă la debut.

Jocul de la Oradea a adus față în față o nou-promovată, FC Bihor, și o echipă care se află la a șaptea participare consecutivă în Liga 2 de când a ajuns la acest nivel competițional, e adevărat cu o retrogradare între timp, dar revenită apoi pe locul altei echipe care avea același patron.

În urmă cu câțiva ani, atunci când se numea Energeticianul Petroșani, după ce inițial s-a numit ACS Șirineasa, formația nomadă ce a jucat la Vâlcea, Petroșani, Oradea și Severin, și care s-a pripășit acum în Gorj, retrograda în Liga 3 dar lua locul din Liga 2 al celor de la Luceafărul Oradea. Ulterior echipa lui Nicolae Sarcină se muta la Severin și lua numele de ACS Viitorul Târgu Jiu, cu intenția de a juca la Târgu Jiu.

În ceea ce privește jocul de la Oradea, acesta s-a încheiat cu scorul de 0-0, după o evoluție modestă a celor două echipe.

Fostul pandur Hora a avut cea mai mare ocazie a bihorenilor în acest meci, în prima repriză, dintr-o lovitură liberă, deviată de portar în transversală. 

În etapa a 2-a, FC Bihor joacă în deplasare la AFC Câmpulung Muscel, la baza FRF de la Buftea!, iar ACS Viitorul joacă pe teren propriu cu FK Miercurea Ciuc, la Drobeta Turnu Severin.

Până atunci, ambele echipe vor juca în Turul 2 al Cupei României, miercuri, de la ora 17:30. FRF a pus-o pe FC Bihor să joace la echipa Crișul Sântandei, în timp ce ACS Viitorul va juca în deplasare, la Jiul Petroșani.

Galerie foto


Vizualizări: 535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: