Un fost fotbalist din Liga 1 a decedat la doar de 40 de ani

Valentin Ioviță, fost mijlocaș în Liga 1 care a evoluat pentru Oțelul Galați și Sportul Studențesc, a decedat la vârsta de 40 de ani. Oțelul Galați, club pentru care Ioviță a evoluat între 2008 și 2010, a anunțat decesul fostului fotbalist.

Acesta ocupa în prezent funcția de director al Academiei celor de la Oțelul. Cauza morții acestuia încă nu a fost făcută publică dar presa locală a scris că Valentin Ioviţă a suferit un atac vascular cerebral. Ioviţă era căsătorit şi avea o fată. 

Clubul gălățean a transmis sincere condoleanțe familiei îndurerate. „SC Oțelul Galați regretă dispariția fostului jucător, antrenor și coleg Valentin Ioviță și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate, precum și întregii comunități oțelare. Odihnească-se în pace!”, a apărut pe pagina de Facebook a celor de la Oțelul Galați.

La ultimul meci de campionat al celor Oțelul, 1-0 cu Hermannstadt, suporterii gălățeni au afișat un banner pe care apărea mesajul „Fii puternic Ioviță”, semn că acesta trecea prin momente extrem de dificile. Clipul cu suporterii a fost postat pe pagina de Facebook a Oțelului.

Valentin Ioviță a fost un fost fotbalist care a adunat 34 de meciuri și 4 goluri la nivelul primei ligi a României. În cariera lui, Ioviță a jucat pentru Sportul Studențesc, Dunărea Galați, Gloria Buzău, Oțelul Galați și CF Brăila. Sezonul 2010-2011 a fost ultimul în care acesta a evoluat. 

Vizualizări: 2,569

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: