Dramă în familia Universităţii Craiova. Tatăl lui Bancu a fost găsit spânzurat!

Căpitanul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu (31 de ani), parcurge o perioadă extrem de dificilă din viaţa sa. Fundaşul stânga al naţionalei României se confruntă cu o pierdere imensă, tatăl lui Nicuşor Bancu s-a spânzurat

După ce Ştiinţa a fost eliminată din cupele europene de slovenii de la Maribor, tatăl internaţionalului român, Cristi Bancu, a fost găsit decedat, la vârsta de 61 de ani.

Tatăl lui Nicuşor Bancu, care avea grave probleme cu inima şi în ultima vreme era şi depresiv, a fost găsit spânzurat în curtea casei din localitatea Crâmpoia, judeţul Olt, conform realitateaoltului.ro. El a fost găsit de către un vecin, în timp ce soţia sa se afla la Craiova, unde avea grijă de nepoţel, respectiv fiul lui Nicuşor Bancu.

„Veste tristă astăzi. Tatăl lui Nicușor Bancu s-a stins din viață. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Suntem alături de căpitanul nostru în aceste momente grele pentru el”, este mesajul transmis de clubul Universitatea Craiova.

Tatăl lui Nicușor Bancu s-a spânzurat într-o anexă din curtea imobilului său, fiind singur acasă în acel moment. Unul dintre fiii săi a sunat la poliție după ce au aflat vestea tragică a morții sale.

Nicuşor Bancu este o adevărată legendă a Universităţii Craiova, echipă pentru care a jucat în ultimul deceniu şi în tricoul căreia a suferit două accidentări grave: o dublă fractură, de tibie şi peroneu, şi o ruptură de ligamente încrucişate la genunchi.

Vizualizări: 1,999

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: