Meci de verificare cu Minerul Lupeni pentru noua echipă din Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu va disputa în acest weekend o nouă partidă amicală. Echipa lui Mario Găman s-a deplasat la Lupeni, pentru duelul cu Minerul Lupeni, tot o echipă de Liga 3. 

Echipa pregătită de Mario Găman se pregătește intens pentru primul sezon la nivel de seniori din istoria clubului. CSM Târgu Jiu și-a stabilit o serie de partide de verificare cu adversari care activează la Liga 3-a. Staff-ul tehnic își dorește cât mai multe partide tari, de verificare, până la debutul în Liga 4, în ideea de a omogenizare echipa și de a vedea la ce nivel se află înainte de startul sezonului 2024-2025. 

Gorjenii au mers la Lupeni, pentru un alt duel tare, cu o echipă gazdă, Minerul, cu un lot bun de jucători și cu obiective importante în acest sezon de Liga 3-a.

”Sâmbătă urmează un nou joc, din nou la o echipă de Liga a 3-a, Minerul Lupeni, care știm ce condiții au, ce jucători au luat acum în componența lor, dar de asta am și luat aceste meciuri tari, pentru că avem nevoie de ele. Avem nevoie de adversari tari, avem nevoie de jocuri puternice să vedem unde suntem, să vedem unde trebuie să îmbunătățim, să vedem unde trebuie să perfecționăm. Momentan, acesta este lotul pe care mergem. Trebuie să dăm încredere acestor copii, pentru că au mult de muncă, pentru că este alt nivel, este nivel de seniori, atât la antrenamente cât și la jocuri, dar eu am încredere în potențialul lor, am încredere în toată lumea să formăm această echipă”, a spus înaintea acestui joc antrenorul Mario Găman.

Partida este programată pentru sâmbătă, 3 august, de la ora 10.00.

MECI AMICAL

MINERUL LUPENI – CSM TÂRGU JIU

SÂMBĂTĂ, 3 AUGUST 2024, ORA 10.00

STADION MINERUL LUPENI

Vizualizări: 492

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: