Vochin: „Mircea Lucescu e 99 la sută selecționerul României”

Un anunț în legătură cu viitorul selecționer al României a venit vineri dinspre FRF. Omul de bază al lui Răzvan Burleanu a spus că este aproape sigur faptul că Mircea Lucescu va ocupa această funcție.

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a transmis că „Il Luce” (79 de ani) va fi, în proporție de 99%, viitorul selecționer al echipei naționale a României.

Oficialul Federației Române de Fotbal a spus că va fi un lucru cert acela că Mircea Lucescu va prelua banca tehnică a primei reprezentative abia în momentul în care el va semna contractul.

„Mircea Lucescu a făcut minuni în fotbalul românesc. E făcător de minuni. Nu cred că mă poate contrazice cineva când spun că el a calificat România la EURO ’84 din cea mai grea grupă din istoria fotbalului românesc.

Rămâne un 1% înainte de semnarea contractului. Așteptăm săptămâna viitoare un răspuns final. Nici nu au fost negocieri. S-a discutat despre un singur lucru: crezi sau nu crezi că poți duce echipa asta mai departe? Și sunt foarte puțini oameni care cred”, a transmis Andrei Vochin, potrivit publicației Fanatik.

Astfel, Mircea Lucescu ar urma să semneze un acord ce va fi valabil vreme de doi ani, până în 2026, atunci când va avea loc Campionatul Mondial, ce va fi organizat în SUA, Mexic și Canada.

Vizualizări: 377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: