Au mai adus un jucător străin înaintea debutului în noul sezon 

ACS Viitorul Târgu Jiu, echipă care joacă pe stadionul din Severin, a perfectat încă o achiziție pentru noul sezon de Liga 2, ediția 2024-2025. Fosta ACS Șirineasa sau Energeticianul Petroșani a devenit o echipă cu foarte mulți jucători străini în lot.

Înainte de deplasarea la Oradea, unde va debuta sâmbătă, într-un municipiu deloc străin celui care finanțează clubul, Nicolae Sarcină, având în vedere că în trecut acesta a condus, din umbră, și Luceafărul Oradea, pe care a sacrificat-o în vara anului 2019 tocmai pentru a continua în Liga 2 cu retrogradata sportiv Energeticianul, a fost prezentat Danilo Dasic.

Un muntenegrean mijlocaș defensiv în vârstă de 23 de ani, care va fi folosit inclusiv ca fundaș central și care vine de la FK Zeleznicar Pancevo conform prezentării clubului deși pe site-urile de specialitate, Dasic nu apare să fi jucat vreun meci la echipa sârbă.

Alături de acest sârb au mai fost transferați o serie de jucători străini în această vară la ACS Viitorul care s-a orientat cu precădere spre piața străină: Pefoura Okom Zacharie, James Amasihohu Akugbe, Aboubacar Gakou, Nikola Gavric, Mohamed Fulake Camara, Troy Perez-Duah.

ACS Viitorul debutează sâmbătă, 3 august, de la ora 18:00, în noul sezon al Ligii 2, ediția 2024-2025, în deplasare la Oradea, contra nou-promovata FC Bihor.

Vizualizări: 915

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: