Lovitură de 450.000 de euro dată de fetele de la canotaj în bugetul lui Ion Țiriac!

Ion Țiriac primește o notă colosală de plată după victoria uluitoare a României de la Jocurile Olimpice la canotaj, proba de 8+1 la feminin.  Magnatul Ion Țiriac a promis câte o mașină de 50000 de euro fiecărui medaliat cu aur la Paris așa că a „pierdut” 450.000 de euro după cea mai clară victorie a României de la Jocurile Olimpice!

Maria Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Ancuţa Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş și Victoria Ştefania Petreanu s-au impus la diferență imensă în finala disputată sâmbătă dimineață și au încheiat cursa cu un timp de 5:54:39.

Ca urmare a victoriei colosale obținute de românce, Ion Țiriac va fi nevoit să-și ducă la capăt promisiunea pe care le-a făcut-o sportivelor.

Concret, miliardarul român va rămâne mai „sărac” cu 450.000 de euro după ce le va oferi campioanelor olimpice câte un Hyundai Ioniq 5 de fiecare. Prețul de listă al unui astfel de automobil este de aproximativ 50.000 de euro, în funcție de dotări. Sigur, lovitura nu e una mare pentru averea uriașă a miliardarului român. Potrivit Forbes, Țiriac deține o avere de 2,1 miliarde de dolari, în creștere față de anul trecut (două miliarde de dolari), obținută din afacerile pe care le are în domeniul bancar, imobiliar, al asigurărilor și auto. Fostul jucător de tenis este pe locul 2 în clasamentul celor mai bogați români.

Galerie foto




Vizualizări: 1,418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: