Au pierdut la limită amicalul de la Lupeni!

Noua echipă de fotbal de la Târgu Jiu a pierdut, la limită, scor 0-1, partida amicală disputată sâmbătă, în deplasare, în compania echipei Minerul Lupeni. Meciul s-a disputat pe Stadionul Minerul din Lupeni și a fost a 5-a partidă de verificare pentru echipa pregătită de Mario Găman.

CSM Târgu Jiu a pierdut, la limită, scor 0-1, partida amicală disputată în compania echipei Minerul Lupeni.

Fotbaliștii pregătiți de Mario Găman au avut parte la finalul acestei săptămâni de un nou duel tare, pe terenul unei echipe redutabile la nivelul Ligii a 3-a, Minerul Lupeni. Pentru Mario Găman și staff-ul a fost o nouă oportunitate de a verifica întreg lotul avut la dispoziție. 

„Meciul de la Lupeni a fost unul destul de echilibrat, decis însă de o eroare de arbitraj, golul gazdelor fiind marcat din poziție de ofsaid. Dincolo de rezultat rămâne jocul bun prestat de echipa lui Mario Găman, care a avut câteva mari oportunități de a marca. Mario Găman a declarat imediat după meci că a fost una dintre cele mai bune prestații a echipei sale de la începutul stagiului de pregătire. Golul a venit în minutul 68, în urma unei decizii eronate a brigăzii de arbitri, care nu a semnalizat o poziție de ofsaid a gazdelor. Găman i-a trimis pe final de meci și pe cei mai tineri jucători din lot. Lupeniul a dominat finalul de joc, dar fără să mai înscrie”, se arată în cronica de meci a oaspeților. 

Mario Gaman, antrenorul principal al CSM Târgu Jiu, a declarat, pentru csmtargujiu.ro, că a fost bun joc amical de până acum al echipei sale: ”A fost un meci disputat, cu situații foarte bune de a marca de ambele părți. Cred că a fost cea mai bună prestație a noastră de până acum, deși încă suferim la finalizare, pentru că am avut 4-5 ocazii uriașe de a marca, dar nu am fost inspirați. Se pare că nu suntem suficient de concentrați în fața porții. A fost un test util, chiar dacă scorul nu ne-a fost favorabil, mai ales în condițiile în care în repriza secundă am trimis pe teren și copii născuți 2008 sau 2009. Dacă este să ținem cont de perioada în care ne aflăm, pot spune că suntem multumiți de implicarea tuturor jucătorilor, atât la antrenamente, cât și la jocuri, dar numai așa putem crește împreună”.

CSM Târgu Jiu a aliniat la startul partidei următorul ”11”: Ionuț Buță – Fabian Bărănescu, Lucian Marina, Robert Stancu, Sebastian Popescu – Marian Habet, Eduard Trăistaru, Albert Filip, Abert Cărămidaru, Adelin Pîrcălabu – Bebeto Lupuleț.

Pe parcursul meciului au intrat și ceilalți componenți ai lotului deplasat la Lupeni.

MECI AMICAL

MINERUL LUPENI – CSM TÂRGU JIU 1-0 (0-0)

SÂMBĂTĂ, 3 AUGUST 2024, ORA 10.00

STADION MINERUL LUPENI

Vizualizări: 559

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: