Gâlcă anunţă schimbări în echipă la Universitatea Craiova

După eliminarea din cupele europene, Universitatea Craiova se concentrează pe campionat, unde a acumulat 7 puncte în primele 3 etape. Oltenii vor să revină pe prima poziţie, după ce au fost depăşiți de Oţelul Galaţi şi Dinamo.

Universitatea va juca în această etapă cu Petrolul Ploieşti iar Costel Gâlcă a anunţat că va opera schimbări în primul 11 după epuizantul meci retur cu Maribor, fiind preocupat şi de recuperarea mentală a jucătorilor săi, afectaţi de eliminarea din Conference League.  

„În primul rând ţin să mulţumesc suporterilor că au fost alături de noi la meciul cu Maribor pe tot parcursul jocului, ne-au susţinut exemplar, echipa a dat tot ce a putut, dar calificarea s-a pierdut în deplasare, nu am putut să întoarcem rezultatul.

Avem un meci foarte greu acum în campionat, pentru că venim după un joc cu încărcătură fizică şi psihică foarte mare şi e important cum ne recuperăm fizic şi psihic. Întâlnim o echipă cu experienţă, care a câştigat contra Rapidului şi trebuie să fim foarte atenţi.

Toţi jucătorii sunt valizi, dar să vedem cum stăm cu oboseala, cu siguranţă vom schimba câţiva jucători, ca să aducem prospeţime în echipă. La începutul campionatului, echipele mici au dat mult, dar să nu uităm că Petrolul are o istorie în spate, o tradiţie, a dat jucători mulţi jucători pentru fotbalul românesc, iar noi trebuie să facem un meci bun pentru a lua cele 3 puncte” a declarat Costel Gâlcă. 

Oltenii întâlnesc Petrolul Ploieşti, duminică, de la ora 19.00, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în etapa a 4-a a campionatului.

Vizualizări: 839

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: