Vulturii Fărcășești completează lotul printre meciurile amicale

Nou-promovată în Liga 3, formația gorjeană Vulturii Fărcășești completează fotul în această perioadă în paralel cu meciurile de verificare. În weekend campionii Gorjului din acest an au mai disputat un meci amical, cu formația de Liga 3 Sparta Râmnicu Vâlcea. 

Un nou meci de pregătire pentru echipa preluată de Cătălin Bucă a avut loc în weekend pe Stadionul “Comunal”, din Fărcășești. Adversarii celor de la Vulturii Fărcășești au fost cei de la Sparta Râmnicu Vâlcea, una din nou-promovatele în eșalonul trei din acest sezon.

Gorjenii s-au impus cu scorul de 3-0 prin golurile reușite de Horațiu Peia, Alexandru Dăianu și Luis Scurtu, toate marcate în repriza a doua.

Săptămâna trecută cei de la Fărcășești au mai disputat un meci amical, încheiat cu scorul de 4-0, cu FC Universitatea Craiova II.

După acest ultim amical cu vâlcenii, Vulturii au mai anunțat două transferuri, Denis Prunaru și Alberto Cocoranu.

„De curând, echipei noastre s-a alăturat Prunaru Denis. În vârstă de 21 de ani, acesta a mai evoluat la ACSO Filiași, Viitorul Dăești și Flacăra Horezu. Noul nostru jucător evoluează pe poziția de fundaș stânga, respectiv fundaș central. Mult succes, Denis, în tricoul “Vulturilor”! De curând, echipei noastre s-a alăturat Cocoranu Alberto. În vârstă de 17 ani, acesta și-a început cariera de fotbalist ca jucător al celor de la Jiul Rovinari, ulterior evoluând la AC Milan Academy România. Noul nostru jucător evoluează pe poziția de fundaș stânga. Mult succes, Alberto, în tricoul “Vulturilor”!”, sunt mesajele de bun venit adresate de club pentru tinerii jucători.

Galerie foto


Vizualizări: 651

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: