Încă două transferuri perfectate la Gilortul

Gilortul Târgu Cărbunești continuă completarea lotului pentru noul sezon. Bogdan Oprișa și Răzvan Vespe sunt ultimii doi jucători care au semnat cu Gilortul.

Conducerea Gilortului anunță că a parafat încă două transferuri. Bogdan Oprișa și Răzvan Vespe au semnat cu Gilortul și au drept de joc pentru meciul de miercuri din Cupa României cu SCM Râmnicu-Vâlcea. 

„După cele două mutări, lotul pregătit de Alex Stoica bifează, în total, șapte sosiri în această vară. Este posibil ca numărul acestora să crească până la debutul campionatului, după ce tehnicianul Gilortului va vedea la lucru și alți jucători. Mult succes celor doi în tricoul Gilortului!”, a anunțat oficial clubul din Cărbunești care a prezentat și CV-urile celor doi jucători.

Florin-Bogdan Oprișa s-a născut la data de 03.04.1999, la Petroșani, și evoluează pe postul de mijlocaș defensiv. A mai fost legitimat la Minerul Uricani, Sporting Pitești, Atletic Bradu, Gilortul Târgu Cărbunești, Viitorul Târgu Jiu și Jiul Petroșani. Pentru echipa din Cărbunești a mai evoluat în perioada 2019-2023, cu o pauză de 4 luni, februarie-iunie 2022, când a jucat pentru Jiul Petroșani. 

Răzvan-Ionuț Vespe s-a născut la data de 12.10.2002, la Rovinari, și evoluează pe postul de mijlocaș/atacant. A mai fost legitimat la Jiul Rovinari, LPS Târgu-Jiu, ACSO Filiași, Viitorul  Târgu Jiu și CSO Turceni. 

Vizualizări: 628

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: