Flavius Stoican a adus FCU Craiova cu picioarele pe pământ în șase minute!

A fost un început de meci și de sezon de coșmar pentru oltenii de la FCU Craiova cu două goluri încasate în șase minute și o eliminare după doar 12 minute. Flavius Stoican și echipa sa au adus formația din Bănie cu picioarele pe pământ și i-au arătat cum e în Liga 2.

Două meciuri din Liga 2 au fost programate marți, 6 august 2024, în Liga 2, în prima etapă a sezonului 2024-2025. 

Primul joc al zilei a avut loc la Reșița, pe stadionul ”Mircea Chivu”, între ACSM Reșița și FCU Craiova iar al doilea este cel dintre Steaua și Campionii FC Argeș, programat de la ora 19:00.

A fost și întâiul joc oficial al ACSM Reșița după cesionarea activității și a locului din Liga 2 de la CSM Reșița, pentru a avea o altă formă de organizare și a putea promova în Liga 1, în situația în care la finalul sezonului se va afla sportiv în această postură.

De partea cealaltă, pentru FCU Craiova a fost primul joc în Liga 2 după o pauză de trei ani, clubul lui Adrian Mititelu fiind una dintre cele două retrogradate din prima ligă în această vară.  A fost și jocul de debut al antrenorului Marius Croitoru, atât în acest eșalon fotbalistic, cât și de la revenirea sa pe banca oltenilor.

Oltenii ai fost aduși cu picioarele pe pământ în Valea Domanului, unde ACSM Reșița a câștigat lejer meciul cu FCU Craiova, scor 2-0, după un început fulminant, cu goluri marcate în primele șase minute. Oltenii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 12!

Vizualizări: 1,419

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: