Încă două meciuri de verificare cu echipe de Liga 3

Noua echipă de fotbal din Târgu Jiu va susține în acest weekend încă două meciuri de pregătire cu echipe mai puternice. CSM Târgu Jiu are programate partide de verificare cu Vulturii Fărcășești, pe 9 august, ora 10:00, și cu Gilortul Târgu Cărbunești, pe 10 august, ora 11:00.

CSM Târgu Jiu va disputa la final de săptămână alte două partide amicale. Echipa pregătită de Mario Găman își va testa forțele cu Vulturii Fărcășești și Gilortul Târgu Cărbunești, a anunțat clubul primăriei. 

Mario Găman și staff-ul său au programat pentru vineri și sâmbătă, 9 august, respectiv 10 august, alte două teste de verificare în vederea pregătirii sezonului din Liga 4, care va începe la finalul lunii august. Astfel, vineri, 9 august, de la ora 10.00, CSM Târgu Jiu va juca contra echipei Vulturii Fărcășești. Meciul se va disputa pe terenul 3 din cadrul Complexului Sportiv de la Târgu Jiu. Cele două echipe s-au mai întâlnit în această vară, pe 26 iulie, la debutul perioadei de pregătire a echipei lui Mario Găman. Atunci s-a terminat 2-2, Albert Filip și Andrei Trancău fiind autorii celor două goluri marcate de CSM Târgu Jiu pe terenul echipei din Fărcășești. O zi mai târziu, sâmbătă, 11 august, de la ora 11.00, CSM Târgu Jiu va juca, în deplasare, pe terenul echipei Gilortul Târgu Cărbunești.

Vizualizări: 465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: