FK Miercurea Ciuc face deplasarea la Severin cu încredere maximă!

FK Miercurea Ciuc are prima deplasare din noul sezon al Ligii 2, după ce în prima etapă a reușit să treacă de ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, scor 3-1. Elevii lui Robert Ilyeș vor merge pe terenul celor de la ACS Viitorul, sâmbătă, de la ora 11:00, în runda a 2-a.

Pentru formația lui Călin Cojocaru va fi al treilea meci oficial din acest sezon, pentru că miercuri, 7 august, a evoluat și în Cupa României, în turul 2, cu CSM Jiul Petroșani, unde a tranșat partida la loviturile de departajare, după 1-1 la finalul celor 90 de minute și 2-2 la finalul celor 120 de minute.

Robert Ilyeș speră ca succesul cu ACSM Ceahlăul să fie dublat, mai ales că în săptămâna premergătoarea jocului cu ACS Viitorul și-a văzut elevii motivați la antrenamente.

”Înainte de toate, sunt bucuros că am reușit să ținem acasă cele trei puncte din meciul trecut. Asta a adus un plus pentru echipă, i-am simțit bine pe jucători la antrenamente. În campionat, victoria la debut înseamnă mult și sper să reușim să o repetăm și sâmbătă.

Deci, după forma în care suntem și după cum ne-am antrenat, cu mari eforturi, ne putem întoarce cu cele trei puncte”, a spus Robert Ilyeș în cadrul unei conferințe de presă, înaintea deplasării la Severin.

După acest joc din deplasare pentru FK Miercurea Ciuc, după partida cu ACSM Ceahlăul, va urma un duel în deplasare va urma, în runda a 3-a, al doilea meci pe teren propriu al stagiunii, cu AFC Câmpulung Muscel.

Vizualizări: 348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: