Au pierdut meciul de deschidere al Turneului de la Târgu Jiu

Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a pierdut meciul de deschidere al Turneului ”Memorialul Mircea Pașek”, ediția a-III-a, contra Minaur Baia Mare, scor 25-27, la pauză 13-14. Cu puțin timp înainte de partida cu echipa din Baia Mare a avut loc și prezentarea lotului CSM Târgu Jiu, cu care gruparea gorjeană va aborda noul sezon.

Seria meciurilor de verificare în vederea pregătirii noului sezon handbalistic a continuat vineri pentru CSM Târgu Jiu cu o confruntare cu Minaur Baia Mare, una dintre echipele de tradiție din handbalul românesc. Gorjencele au pierdut partida la capătul unui meci extrem de disputat, în care echipa oaspete a avut și 6 goluri avans pe tabelă, dar CSM Târgu Jiu a reușit să egaleze cu puțin înainte de finalul meciului. 

Acesta a fost doar al doilea meci amical în actuala formulă pentru gruparea gorjeană, care mai are de lucrat la capitolul omogenizare. În plus, antrenorul Liviu Andrieș nu s-a putut baza la acest meci pe Laura Moldovan, cu probleme medicale, și nici pe Helena Paulo Simao, care trebuie să revină de la naționala Angolei, cu care a participat la JO de la Paris. Lipsește în continuare din angrenajul echipei și Angela Pușcaș, care este în perioada de refacere, după accidentarea suferită la începutul anului. 

Înainte de începerea partidei spectatorii prezenţi în Sala Sporturilor au făcut cunoştinţă cu handbalistele care fac parte din lotul CSM Târgu Jiu pentru sezonul 2024-2025. 

CSM Târgu Jiu – Minaur Baia Mare 25-27(13-14)

CSM TÂRGU JIU: Ljubica Glendza, Amandine Balzinc, Amandine Balzinc – Bianca Ştefania Chiriţă, Oana Maria Bucă, Alexandra Maria Gavrilă, Yevheniia Levchenko, Minodora Ancuța, Alesia Cișmașu, Cristina Ana Maria Chirea, Fanta Keita, Ira Zinatullina, Andreea Chiricuță, Ana Maria Lopătaru, Florenţa Ilie- Dumbrăvean, Iuliia Andriichuck, Marija Petrovic, Ana Cătălina Ciolan. Staff-ul tehnic: Liviu Andrieș(antrenor pricipal), Andrei Enache(antrenor secund), Gore Albici(antrenor cu portarii), Petre Tocaru(maseur), Marcel Dobre(fizioterapeut) și Filip Cîrciumaru (kinetoterapeut). 

”Memorialul Mircea Pașek”

Ediția a III-a

9-11 August 2024 / Sala Sporturilor din Târgu Jiu

PREZENTAREA LOTULUI CSM TÂRGU JIU

VINERI 9 AUGUST ORA 18.30

PROGRAM TURNEU

Vineri 9 august

Ora 19.00

CSM TÂRGU JIU –  HC MINAUR BAIA MARE 25-27(13-14)

Sâmbătă 10 august

Ora 10.00 HC ZALĂU – CSM SLATINA

Ora 17.00 CSM SLATINA  – HC MINAUR BAIA MARE

Ora 19.00 CSM TÂRGU JIU – HC ZALĂU

Duminică 11 august

Ora 10.00 HC MINAUR BAIA MARE – HC ZALĂU

Ora 12.00 CSM TÂRGU JIU – CSM SLATINA

Vizualizări: 832

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: