CSM Târgu Jiu, egal cu Vulturii Fărcășești!

CSM Târgu Jiu a terminat la egalitate, scor 1-1, la pauză 1-0, partida de verificare disputată în compania echipei de Liga a 3-a, Vulturii Fărcășești. Golul echipei pregătită de Mario Găman a fost reușit de Sebi Popescu în minutul 45, cu câteva secunde înainte de fluierul de final al primei reprize.

CSM Târgu Jiu a disputat vineri o nouă partidă de verificare din seria testelor în vederea pregătirii debutului în Liga 4. Echipa lui Mario Găman a primit vizita grupării de Liga a 3-a, Vulturii Fărcășești. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1, la fel ca și disputa dintre cele două formații de acum două săptămâni, atunci scorul fiind 2-2.

„Meciul a fost unul echilibrat, cu ocazii de ambele părți. CSM Târgu Jiu a fost echipa care a reușit să deschidă scorul, în urma unei faze fixe, în secvențele de final ale primei reprize. În urma unui corner, mingea a ajuns la Sebi Popescu, iar acesta, cu un șut plasat, l-a învins pe portarul advers. Mario Găman a început repriza secundă cu o altă formulă de echipă. Imediat după pauză, oaspeții au reușit egalarea. Cele două formații au trecut rând pe rând pe lângă golul doi, dar scorul a rămas neschimbat până la fluierul de final,1-1”, arată clubul primăriei în cronica jocului. 

Antrenorul Mario Găman a fost mulțumit de prestația elevilor săi: ”Un meci bun pentru echipa noastră, în care ne-am atins obiectivele. Am împărțit lotul în două echipe, una a evoluat în prima parte a jocului, iar cea de a doua echipă în partea secundă. Suntem mulțumiți de prestația tuturor, dacă este să ținem cont de perioada de pregătire în care ne aflăm. A fost o partidă viu disputată, cu o echipă care se apropie și ea de startul în Liga a 3-a. O partidă disputată într-o ambianță plăcută, pentru că lumea vine la meci și este dornică de a vedea fotbal și eu cred că astăzi am avut o prestație foarte bună”. 

CSM Târgu Jiu a început cu următorul ”11”: Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu, Sebi Popescu, Robert Stancu, Lucian Marina – Marian Habet, Albert Filip, Albert Cărămidaru, Tudor Pătrășscoiu, Adelin Pîrcălabu – Bebeto Lupuleț. 

Vizualizări: 616

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: