Eșec dur pentru ACS Viitorul în primul meci la Severin!

ACS Viitorul Târgu Jiu, echipa vâlceană care joacă în acest sezon pe stadionul din Severin, a susținut sâmbătă primul meci programat pe teren propriu. Echipa lui Nicolae Sarcină a încasat patru goluri de la FK Miercurea Ciuc, formație care a urcat pe locul 1 în Liga 2.

ACS Viitorul a jucat primul meci al sezonului, în calitate de gazdă, la Drobeta Turnu Severin, localitate aflată la 90 km de Târgu Jiu. Doar 50 de spectatori au asistat la meciul de la malul Dunării dar nici la Târgu Jiu nu erau mai mulți la unele jocuri, semn că echipa venită din Vâlcea nu a fost acceptată de gorjeni. Echipa a disputat și sezonul trecut trei meciuri pe Municipalul severinean, în perioada octombrie – noiembrie 2023.

A doua etapă a noului sezon regulat de Liga 2, ediția 2024-2025, a avut programate șapte din cele 11 meciuri sâmbătă, 10 august, toate de la ora 11:00. S-a jucat la Cisnădie, Afumați, Piatra Neamț, Drobeta Turnu Severin, Buftea, Buzău și Reșița.

Runda a început vineri, cu remiza dintre ilfovenele FC Voluntari și Concordia Chiajna, scor 1-1, și va mai avea jocuri, pentru moment, duminică, la Craiova, și luni, la Mioveni, cu Campionii FC Argeș echipă gazdă.

Și de această dată, meciul Corvinului, acum contra Unirii Ungheni, nu are loc, după ce FRF a decis să păsuiască clubul hunedorean participant în Europa datorită câștigării Cupei României, amânându-i debutul în noul sezon de Liga 2 până când va fi eliminat din competițiile europene.

ACS VIITORUL TÂRGU JIU – FK MIERCUREA CIUC 1-4

Stadion: Municipal (Drobeta-Turnu Severin – Mehedinţi).

Arbitru: Valentin Porumbel (Olteniţa). Asistenți: Gheorghiță Bălan (Piteşti) și Daniel Nistor (Zlatna). Rezervă: Darius Florin Iviniș (Zlatna). Observator arbitri: Mircea Ciglenean (Cluj-Napoca). Delegat joc: George Constantinescu (Slatina).

ACS Viitorul: Lupescu (cpt.) – Sturzu, Gavric, Dumbrăvean, Godja, Moisie (Gașpar 56′), Dasic (Zacharie 71′), M. Camara, Andreaș (Cîniparu 56′), Lupulescu (Ed. Croitoru 71′), Vulpe (Nic. Geană 86′)

Rezerve neutilizate: Aur. Păun – R. Cojocaru, Bg. Burcea, Bîrzu

Antrenor secund. Bogdan Chiriac (principalul Călin Cojocaru a fost suspendat)

FK Miercurea Ciuc: M. Simon – Hegedus, Kelemen, Palmeș, Bloj, Csuros (Karandi 86′), Bakoș (M. Kovacs 70′), Gal-Andrezly (cpt.), Babati (Jebari 70′), Torvund (Anderson Ceara 75′), Dolny (Makrai 75′)

Rezerve neutilizate: Karacsony – Vita, B. Pinter, Gheralia

Antrenor: Robert Ilyeș

Vizualizări: 1,327

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: