Îşi acuză fanii că intră „fraudulos” în stadion!

Universitatea Craiova a mai ratat un sezon european, fiind eliminată de la prima apariţie a stagiunii, de slovenii de la Maribor. De 7 ori în 8 ani s-a calificat echipa din Bănie în cupele europene şi niciodată nu a reuşit să ajungă în grupele vreunei competiţii.

După ce şi-a încheiat rapid evoluţia în Europa, oltenii au început să-şi „regleze conturile” cu spectatorii de pe „Ion Oblemenco”. 

Într-un comunicat pe reţelele de socializare, clubul din Bănie îi acuză pe unii suporteri că folosesc în mod fraudulos abonamentele, respectiv intră persoane pe abonamentele speciale ale altora, probabil cei din familie sau rude ale acestora.

„Pentru că la ultimele două meciuri disputate pe Stadionul Ion Oblemenco au fost foarte multe cazuri în care s-a încercat accesul fraudulos în arenă, în speță persoane care nu aveau dreptul la abonamente speciale (Family-Stand/Senior), dar dețineau astfel de abonamente, Universitatea Craiova le oferă posibilitatea tuturor celor care dețin astfel de abonamente să și le preschimbe până pe data de 16 august” este comunicatul clubului din Bănie.

Acest comunicat a declanşat o avalanşă de cometarii vehemente din partea suporterilor abonaţi ai Ştiinţei pe pagina oficială de facebook a clubului. Aceştia consideră că oficialii ar trebui se ocupe de echipă, să închidă ochii în anumite cazuri şi să fie bucuroşi că mai vin totuşi spectatori la meciuri, ţinând cont de jocul şi rezultatele echipei. Mai mult, fanii sunt deranjaţi că aceia care au avut anul trecut abonamente la tribuna 1 nu şi le-au putut reînnoi în aceleaşi condiţii, fiindcă tribuna 1 a fost transformată în „tribuna VIP”.

Câteva dintre comentariile abonaţilor Universităţii Craiova prezentate de ProSport  sunt destul de acide: „A găsit Rotaru soluția să facă profit: verificatul la sânge al pensionarilor și copiilor care vin cu tații pe stadion”, „O bătaie de joc, asta este! Dacă tata nu poate ajunge la meci, nu poate intra altcineva cu abonamentul lui?!”, „Atâta timp cât abonamentul este valabil și locul este plătit, care este impediment? Mai bine ați învăța angajații să se comporte civilizat, mie mi-au refuzat accesul pentru simplu fapt că angajatele clubului au greșit o litera din nume, nu cred ca trebuie sa plătesc retipărirea pentru greșeala lor.. Mai bine stau acasă decât sa vin 100 de km. și sa nu fiu lăsat în stadion, la meciul cu Maribor ați vândut bilete peste abonamente și nu este prima data, nu cred ca a fost greșeala.. Mai bine faceți echipa de titlu”, „Grija lor e să nu intre lumea „fraudulos”. Preferă locul gol decât să se intre pe abonamentul altcuiva. Sezonul ăsta au target la eliminarea suporterilor din stadion. Corecți și/sau „frauduloși”, „Frauduloși sunteți voi nu noi care ne-am reînoit abonamentele! Jucați fotbal, că de nu veți rămâne singuri la meciul cu Gloria Buzău”, „Daca au abonamente valabile, voi aţi încasat, ce mai contează că vine Ion în locul lui Vasile?”, „Exageraţi! Sunt abonamente plătite aşa că bucuraţi-vă de suporteri! Fotbalul fără suporteri este trist!”

Vizualizări: 684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: