După titlul național, Maria Gherginoiu a câștigat și Cupa României!

Atleta Maria Gherghinoiu, sportivă pregătită de antrenoarea Viorica Dima la Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu și-a confirmat supremația în proba de 3000 de metri obstacole. Sportiva din Gorj a reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Cupa României pentru seniori, după ce și-a adjudecat titlul de campioană a probei la campionatele naționale. 

Sportiva antrenoarei Viorica Dima a reușit să urce din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Cupa României pentru seniori, în proba de 3000 de metri obstacole.

Competiția atletică rezervată seniorilor a avut loc în perioada 10 august - 11 august, pe Stadionul "Iolanda Balas Soter" din București. 

La startul probelor de 3000 de metri obstacole și 5000 de metri s-a aflat și sportiva din Târgu Jiu. „Medalie de aur la 3000 m obstacole în Cupa României pentru Maria Gherghinoiu. Felicitări, Maria! Felicitări și antrenoarei Viorica Dima!”, a transmis oficial clubul Pandurii după această nouă performanță care constituie pentru Maria Gherginoiu și sfârșitul sezonului de competiții în aer liber. 

„Sfârșitul sezonului în aer liber! Rezultatele obținute sunt bune, progresul fiind vizibil de la o competiție la alta, ceea ce mă bucura enorm! Mulțumesc foarte mult celor care m-au susținut și m-au încurajat să depășesc toate dificultățile, antrenorului meu, familiei, colegilor și tuturor celor care m-au felicitat mereu!

Să înceapă vacanța!”, a transmis campioana României în această probă dificilă de 3000 de metri obstacole. 

Ea a câștigat titlul național cu doar zece zile în urmă, la campionatele naționale care au avut loc la Craiova.

Galerie foto





Vizualizări: 696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: