A ratat transferul unui atacant de top la Universitatea Craiova!

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a anunțat că s-a ratat transferului unui atacant de top la echipa din Bănie. Din păcate acesta a preferat până la urmă să semneze cu o echipă din Turcia pe un salariu net superior.

Finanțatorul din Bănie susține că antrenorul Costel Gâlca este disperat să aducă un marcator de rasă la echipă, iar pentru asta a vizionat o listă cu aproximativ 50 de atacanți.

Patronul Mihai Rotaru a anunțat transferul unui atacant de top, imediat după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2. Costel Gâlcă l-a ales din 50 de variante, dar vârful a preferat să semneze cu altă echipă

Acționarul majoritar al echipei craiovene susține că a ales un atacant de top împreună cu Costel Gâlcă, cel care a urmărit aproximativ 50 de atacanți în ultima perioadă. Numai că, vârful găsit în campionatul Chinei, portughez de naționalitate, a preferat să semneze cu o echipă din Turcia, pe o remunerație net superioară față de cea oferită de Universitatea Craiova.

„Nu, avem speranță. Vrem să mai aducem 1-2 jucători. Are frâiele în mână (n.r. Alex Mitriță), dar și ceilalți jucători au contribuit la parcursul de până acum din campionat. Așteptăm acum să vină un atacant. A văzut Costel vreo 50 de atacanți. Am văzut un atacant portughez care juca China, dar a preferat să semneze în Turcia. Este foarte greu să aducem unul acum. Costel a văzut peste 80% din opțiuni”, a declarat Mihai Rotaru la DigiSport.

Vizualizări: 1,455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: