Belodedici, lăsat fără permis după meciul Generației de Aur!

Miodrag Belodedici a rămas pieton după ce a fost prins băut la volan, după meciul de adio al Generației de Aur. „Căprioara” s-a ales și cu o amendă din partea polițiștilor, după ce a fost oprit în trafic. Alcoolemia a fost mică, ca și cum ar fi băut două-trei guri de șampanie.

Generația de Aur a jucat meciul de adio pe Arena Națională, sâmbătă, 25 mai 2024, în compania unei echipe formate din legendele lumii. În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, Miodrag Belodedici a fost oprit de un echipaj de poliție, fiind efectuat un test alcoolscopic. Componentul Generației de Aur a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 1.485 de lei, iar oamenii legii au dispus și suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Oamenii legii au transmis un comunicat prin care explicat faptul că Miodrag Belodedici a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0.09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, din comunicatul emis reiese faptul că fostul internațional, ajuns la vârsta de 60 de ani, a solicitat recoltarea de mostre biologice, fiind condus la sediul INML.

„La data 26 mai a.c., în jurul orei 03.30, poliţiştii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din municipiul Bucureşti. Poliţiştii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0.09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul autovehiculului a solicitat recoltarea de mostre biologice, fiind condus la sediul INML”, a transmis Brigada Rutieră.

În seara zilei de sâmbătă, 25 mai 2024, Arena Națională din București a găzduit meciul dintre Generația de Aur și Selecționata Lumii, câștigat de „tricolori” cu scorul de 3-2. Nume mari are fotbalului românesc și mondial au fost prezente pe cel mai mare stadion al țării, iar cei aproximativ 55.000 de suporteri prezenți în tribune s-au bucurat de un spectacol de zile mari.

Vizualizări: 1,171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: