Se întrevede un obiectiv la ACS Viitorul Târgu Jiu: „Cu asemenea atitudine nu poți sta la Liga 2!”

ACS Viitorul Târgu Jiu a fost surclasată la revenirea pe stadionul de la Severin fiind învinsă clar de FK Miercurea Ciuc. Suspendat, antrenorul Călin Cojocaru a fost tranșant la finalul partidei concluzionând că echipa sa nu a jucat nimic  și că va fi greu să rămână în Liga 2.

Chiar dacă nu s-a anunțat nici un obiectiv la început de sezon la ACS Viitorul Târgu Jiu, poate și pentru că clubul este aproape de faliment, se întrevede din declarațiile oficiale că obiectivul este salvarea de la retrogradare.

Antrenorul Călin Cojocaru a fost suspendat la meciul de la Severin cu echipa din Miercurea Ciuc și că a stat în tribună de unde a urmărit cum echipa sa a făcut figurație pe gazon și a tras concluzia amară că va fi greu să rămână în Liga 2 cu această echipă.

”Nu am jucat nimic. Cu asemenea atitudine, nu poți sta la Liga 2. Nu are importanță că eu am stat în tribună cu Miercurea Ciuc. Practic, jucătorii sunt cei care joacă în teren, eu le-am transmis clar ceea ce au de făcut, dar trebuie să și pună în practică ceea ce le spun. Trebuie să ne schimbăm mentalitatea, ca să progresăm. ... E clar că am întâlnit o echipă mult mai compactă, mult mai omogenă, mult mai combinativă, iar noi nu am reușit să-i blocăm. A doua repriză am început-o și mai prost, cu un penalty acordat oaspeților, și nu am mai avut forță. Adevărul e că nu am jucat nimic. Eu așteptam altceva de la jucătorii mei. Nu vreau să caut scuze, gen oboseală, că am jucat în Cupă și ei nu. La fotbal e frumos să joci din trei în trei zile. Din păcate, noi nu am jucat nimic și rezultatul e conform cu ceea ce s-a jucat pe teren”, a spus Călin Cojocaru pentru liga2.ro.

ACS Viitorul s-a chinuit și la meciul anterior disputat în Turul 2 al Cupei României, cu o echipă din Liga 3, când, deși a mizat în mare parte pe același prim 11, a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a se impune la Jiul Petroșani.

În tribune, situația a fost similară cu cea de la Târgu Jiu. Practic, s-a jucat în anonimat, cu doar 50 de spectatori, aspect care nu surprinde la o echipă de mercenari mutată prin mai multe orașe din țară, pentru că nici la Târgu Jiu media spectatorilor la meciurile Viitorului nu era spectaculoasă, fiind undeva sub 150 de spectatori pe meci.

Vizualizări: 996

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: