Gilortul Cărbunești, învinsă în amical de Minerul Lupeni

Gilortul Cărbunești a pierdut întâlnirea amicală cu Minerul Lupeni, disputată miercuri, pe Stadionul Cristinel Răducan. Oaspeții s-au adaptat mai bine la căldura sufocantă înregistrată la ora meciului și și-au trecut în cont un succes, fără gol primit. 

La ultima fază a primei reprize, hunedorenii au deschis scorul din lovitură liberă de la colțul careului mare. Mingea șutată de Robert Eshun a fost deviată de zid în poarta Gilortului. După pauză, minerii au mai dat lovitura de două ori pe contraatac, prin Abraham Ayemantey.

Lotul Gilortului nu este încă definitivat după ce, în această vară, echipa s-a despărțit de 11 jucători. La meciul cu Lupeniul nu au evoluat pentru Gilortul jucătorii Robert Dănescu, Leonard Gheorghe și Ulrich Siewe.

Cel mai probabil, până la startul campionatului trupa pregătită de Alex Stoica va mai susține un singur meci de pregătire, sâmbătă, 24 august, cu SCM Râmnicu-Vâlcea, a anunșat clubul din Cărbunești.

Gilortul va afla în următoarele zile și componența seriei în care va evolua în noul sezon, care va fi mult schimbată față de cea din campionatul trecut, ținând cont de abandonurile înregistrate în această vară. 

Gilortul ar urma să debuteze în sezonul 2024-2025 vineri, 30 august.

Vizualizări: 440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: