ACS Viitorul se deplasează la Slatina în etapa a 3-a

Cu echipele din Liga 2 incluse în Turul 3 al Cupei României, la mijlocul acestei săptămâni, etapa a 3-a a campionatului a fost prelungită până marți, 20 august, când vor avea loc ultimele două jocuri ale rundei. ACS Viitorul va juca sâmbătă, în deplasare, cu CSM Slatina.

În această etapă era programată să joace și Corvinul care a beneficiat de o nouă amânare din partea FRF pentru că va juca săptămâna viitoare în Cupa României.

Miercuri și joi, echipele din Liga 2 au fost programate să joace în Turul 3 al Cupei României. Excepție au făcut ACS Viitorul Târgu Jiu și Corvinul Hunedoara, programate de FRF să joace împreună și care vor juca meciul amânat pe data de 21 august.

În acest context, CSM Focşani – Metalul Buzău a fost mutat să aibă loc duminică, iar alte patru partide, care vor fi și transmise în direct la TV, au fost puse să se dispute duminică, luni și marți.

Sâmbătă se joacă la Dumbrăvița, Miercurea Ciuc, Slatina, Chiajna, Mioveni și Clinceni, duminică vor avea loc meciuri la Focșani și Hunedoara, luni se joacă la Târgoviște, iar marți sunt stabilite jocuri la Oradea și București, a informat liga2.ro care publică programul complet al etapei a 3-a.

Program etapa 3 Liga 2, sezon 2024-2025:

sâmbătă, 17 august 2024, ora 11:00

CSC Dumbrăviţa – FCU Craiova – tv

FK Miercurea Ciuc – AFC Câmpulung Muscel

CSM Slatina – ACS Viitorul Târgu Jiu

Concordia Chiajna – Ceahlăul Piatra Neamţ – FRF.tv

CS Mioveni – FC Voluntari

Metaloglobus Bucureşti – Unirea Ungheni

duminică, 18 august 2024, ora 11:00

CSM Focşani – Metalul Buzău

Corvinul Hunedoara – CS Afumaţi – tv

luni, 19 august 2024, ora 17:00

Chindia Târgovişte – CSC Şelimbăr – tv

marți, 20 august 2024, ora 17:00

FC Bihor Oradea – Campionii FC Argeş – tv

marți, 20 august 2024, ora 19:00

Steaua Bucureşti – ACSM Reşiţa – tv

Vizualizări: 361

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: