Încă un eșec pentru ACS Viitorul 

ACS Viitorul Târgu Jiu a fost din nou învinsă, de această dată în deplasare, de CSM Slatina. Etapa trecută echipa care joacă în acest sezon pe terenul de la Severin a pierdut la scor meciul cu FK Miercurea Ciuc.

Echipa lui Călin Cojocaru se îndreaptă rapid și sigur către ultimele locuri ale clasamentului. ACS Viitorul Târgu Jiu este pe ultimele poziții, acolo unde se mai află și Corvinul care are însă trei meciuri mai puțin jucate.

În etapa din weekend ACS Viitorul a fost învinsă cam cu același scor ca și etapa trecută, 3-1, de CSM Slatina. 

Pentru echipa gazdă a continuat seria pozitivă cu care a ajuns la trei victorii și o remiză în acest sezon. În etapa a 3-a din Liga 2, oltenii au trecut destul de ușor de ACS Viitorul Târgu Jiu.

CSM Slatina a avut 2-0 la pauză, iar ACS Viitorul dădea impresia că poate reveni apoi, pentru că a redus din diferență. Tabela a fost, însă, închisă de încă o reușită a slătinenilor.

Meciul a consemnat un gol de excepție al lui Cătălin Doman, care a marcat cu o acțiune personală de efect, în minutul 18, când s-a și deschis scorul. În ultimul minut din timpul regulamentar al primei reprize, CSM Slatina a dublat avantajul de pe tabelă, când și-a trecut numele pe lista marcatorilor și Cătălin Golofca.

ACS Viitorul a punctat după prima repriză, în minutul 59, în urma reușitei lui James Akugbe Amsihohu, dar scorul final a fost stabilit în minutul 90+2, când a punctat și Denis Dragu.

Vizualizări: 779

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: