Gilortul Târgu Cărbunești își află marți programul  din Liga 3

Marți se va trage la sorți țintarul Ligii a 3-a, ediția 2024-2025 iar Gilortul Cărbunești va afla programul seriei a 8-a în care evoluează în noul sezon. Evenimentul are loc de la ora 11:00, la Casa Fotbalului.

Conducerea Gilortului a solicitat Departamentului competiții din cadrul FRF să dispute primul meci din campionat pe teren propriu. În cazul în care solicitarea clubului gorjean va fi aprobată, Gilortul va debuta în noua ediție de campionat vineri, 30 august, începând cu ora 18:00.

Din cauza faptului că Gilortul are echipa secundă înscrisă în campionatul Ligii a 4-a, organizat de AJF Gorj, formația gorjeană va disputa meciurile de pe teren propriu în zilele de vineri, iar echipa secundă va disputa meciurile în zilele de duminică.

Procedura de stabilire a programului de disputare a sezonului 2024-2025 se va face pe baza Tabelei Berger pentru 10 echipe, numărul corespunzător fiecărei echipe fiind stabilit prin tragere la sorți. Liga 3 va fi formată dintr-un sezon regular, tur-retur, de 18 etape, urmat de un play-off între primele 4 clasate, respectiv play-out între celelalte 6 echipe. Play-off-ul se va juca în format tur-retur-tur, 9 etape, iar play-out-ul în format tur-retur, 10 etape.

Ultima fază a competiției, în care vor evolua echipele clasate pe primele două locuri în play-off-ul fiecărei serii, va consta în două runde de baraj, 10 dueluri în dublă manșă, urmate de runda finală, tot în dublă manșă, la finalul căreia vom cunoaște cele 5 echipe promovate în sezonul 2025-2026 al Ligii a 2-a.

Vizualizări: 290

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: