Momente fabuloase cu Tom Cruise la închiderea Jocurilor Olimpice

Au fost momente fabuloase la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice. Tom Cruise a făcut senzație cu apariția lui spectaculoasă coborând de pe acoperișul stadionului.

Lumea și-a luat adio de la ediția din acest an a Jocurilor Olimpice de vară, de la Paris. Dar, spectacolul fabulos de lumini, umbre, personaje și muzică, avea să se încheie cu un moment fabulos la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice. Tom Cruise a făcut senzație, iar apariția lui a fost una spectaculoasă, demnă de Cartea Recordurilor.

Peste 10.000 de sportivi au defilat pe Stade de France din nordul Parisului. Medaliații olimpici cu aur, argint și bronz și-au reprezentat cu mândrie echipele în calitate de purtători de drapel.

Artiști, precum H.E.R., Red Hot Chili Peppers, Billie Eilish și Snoop Dogg au cântat la Paris, în deschidere, ca o aluzie la viitorul oraș gazdă. Artistul R&B H.E.R. a interpretat imnul național al SUA în momentul în care atribuțiile orașului gazdă au fost transferate de la Paris la Los Angeles.

După spectacolul de lumini, umbre, elemente sonore și muzică, și după discursurile președintelui Comitetului Olimpic și a președintelui Comitetului de organizare francez, a venit un alt moment fabulos la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice. Actorul Tom Cruise a făcut o cascadorie pentru predare-primire a drapelului olimpic.

Tom Cruise a dat ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris o notă hollywoodiană atunci când a plonjat de pe Stade de France pentru a marca trecerea de la Jocurile Olimpice de la Paris la Jocurile din Los Angeles din 2028.

Apariția actorului de 62 de ani a fost una spectaculoasă și a creat un moment fabulos la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice. 

Se știe că celebrul actor american a fost un obișnuit al Jocurilor Olimpice de vară. El a fost prezent la ceremonia de deschidere din 27 iulie și a participat la câteva competiții alături de alte vedete precum Steven Spielberg, Ariana Grande, Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick. Cu o zi înainte, pe 26 iulie, el a fost numit Cavaler al Legiunii de Onoare de către ministrul francez al culturii, Rachida Dati.

Acum, într-o cascadorie ca în „Misiune Imposibilă”, Tom Cruise a coborât de pe acoperișul „Stade de France” pentru a prelua steagul Olimpic care a fost predat apoi orașului american - Los Angeles, gazda viitoarei ediții. 

Tom Cruise a coborât în rapel pe stadion, și a preluat drapelul olimpic, apoi s-a urcat pe motocicletă și a plecat în trombă. Pentru a marca predarea ștafetei către Los Angeles, viitoarea gazda a Jocurile Olimpice, Cruise și-a continuat voiajul într-un film înregistrat în prealabil, în stil „Misiune Imposibilă”. A fost văzut călătorind pe străzile din Paris și apoi, cu avionul, către America, parașutându-se până la legendarul semn Hollywood, unde au fost adăugate, simbolic, cercurile olimpice.

Jocurile Olimpice din 2028 vor avea loc în Los Angeles, pentru a treia oară, după cele din 1932 și 1984, când a fost și anul de aur în care România a obținut un număr record de medalii la JO. Comitetul de organizare american își propune să organizeze cele mai ecologice Jocuri și va face ca locurile de desfășurare a Jocurilor Olimpice existente să fie accesibile numai cu transportul public. 

Galerie foto






Vizualizări: 1,522

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: