Monica Bârlădeanu a mers în secret la starea civilă cu iubitul ei

Valeriu Gheorghiță și Monica Bârlădeanu au trecut la pasul următor în relația lor. Medicul militar, care a devenit cunoscut în urma coordonării campaniei naționale de vaccinare anti-covid19, și faimoasa actriță s-ar fi căsătorit în secret.

Valeriu Gheorghiță și Monica Bârlădeanu și-au confirmat relația anul trecut, după ce au fost surprinși împreună într-un jacuzzi. Mulți au fost surprinși de imagini, mai ales că știau despre medic faptul că este un bărbat căsătorit.

După rumoarea creată în spațiul public, Monica Bârlădeanu a venit cu lămuriri. A confirmat că într-adevăr trăiește o poveste de dragoste cu Valeriu Gheorghiță, dar că acesta este un bărbat liber. De asemenea, a subliniat că dorește să-și păstreze discretă relația.

În ultima vreme, în peisajul monden subiectul dezbaterii este nunta lor, care va avea loc în această toamnă, pe data de 5 octombrie. Se anunță a fi un eveniment grandios, cu invitați aparte, care vor trebui să respecte un cod vestimentar, intitulat ”Black Tie” iar totul se va organiza la Palatul Snagov.

Până atunci mai este, iar Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță nu stau locului, se pregătesc în mod corespunzător. Potrivit cancan.ro, cei doi ar fi mers deja în fața stării civile și și-au spus marele ”Da!”.

Zvonurile cu privire la căsătoria civilă au apărut după ce luni, 22 iulie, Valeriu Gheorghiță, în vârstă de 42 de ani, s-a postat pe Facebook cu rectorul UMF Carol Davila, deoarece a obținut titlul de abilitare. În timp ce arăta acest lucru, pe degetul medicului se poate observa o verighetă, ceea ce denotă că este în prezent căsătorit cu Monica Bârlădeanu.

Momentan, Valeriu Gheorghiță și îndrăgita actriță nu au comentat imaginea, dar nu este imposibil să apară o reacție. Un lucru este cert, ambii sunt în toi cu pregătirile pentru nuntă. 

Vizualizări: 4,763

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: