Fiul Andreei Esca a dat lovitura în televiziune!

Fiul Andreei Esca și al lui Alexandre Eram, a bătut palma cu Antena 1! Aris Eram face parte acum din echipa „Super Neatza”, duminica trecută având deja prima apariție în celebrul matinal.

Aris Eram, fiul prezentatoarei Andreea Esca de la Pro Tv, a semnat un contract cu postul de televiziune Antena 1 pentru emisiunea „Super Neatza”. După ce a participat cu sora lui, Alexia, la celebrul show de aventură „America Express”, Aris a câștigat o notorietate neașteptată și a devenit foarte îndrăgit de telespectatori. Această popularitate l-a propulsat în lumea televiziunii unde va avea ocazia să-și demonstreze abilitățile și să cucerească inimile fanilor de la „Super Neatza”.

„Gașca veselă are un nou membru. Bine ai venit, Aris!”, se arată în mesajul postat pe pagina oficială de Instagram a emisiunii „Super Neatza cu Răzvan și Dani”.

De altfel, telespectatorii au avut ocazia, duminică dimineață, să-l vadă pe Aris Melkior Eram în noua sa postură, ocazie cu care au descoperit o altă latură a fiului Andreei Esca.

Chiar sora lui, Alexia Eram, s-a trezit la prima oră a dimineții pentru a-și duce fratele la platoul Antena 1 din Pipera. Deși fiica celebrei știriste de la Pro TV a avut emoții pentru Aris, tânărul s-a descurcat foarte bine în fața camerelor de filmat.

„Chiar dacă este duminică, eu m-am trezit la ora 7:30 ca să-l duc pe Aris la prima zi lui de emisiune. Îl vedeți de acum înainte la Neatza cu Răzvan și Dani. Am și eu emoții pentru el, dar 100% se descurcă”, a precizat Alexia Eram.

Diana Munteanu, Ilona Brezoianu, Cuza, Nicolai Tand și Cătălin Rizea prezintă „Super Neatza cu Răzvan și Dani” în fiecare weekend, de la ora 9 până la ora 12, la Antena 1.

Galerie foto


Vizualizări: 3,344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: